Δεν μπόρεσαν να επιλύσουν με τη συζήτηση τις κτηματικές διαφορές τους τα μέλη μιας οικογένειας στον Πλάτανο Καλυβίων του Αγρινίου και δεν άργησε να ξεσπάσει καυγάς που είχε αιματηρή κατάληξη, με μαχαιρώματα και γρονθοκοπήματα και με τελικό αποτέλεσμα τη σύλληψη όλων.

Πρωταγωνιστής του διαπληκτισμού ήταν ένας 46χρονος ο οποίος «φούντωσε» για τα καλά πάνω στον τσακωμό με τα δυο εξαδέλφια του ηλικίας 30 και 27 χρόνων και έβγαλε μαχαίρι με το οποίο επιτέθηκε στον 30χρονο και τον τραυμάτισε ελαφρά στο δεξί χέρι. Τα δυο αδέλφια αντέδρασαν γρονθοκοπώντας τον δράστη για να τον αφοπλίσουν, ενώ κάλεσαν σε ενίσχυση και τον πατέρα τους και όλοι μαζί άρχισαν να τον ξυλοκοπούν.

Μέσα στο χαμό, κάποιος περίοικος ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν στο σπίτι όπου γινόταν ο καυγάς και συνέλαβαν όλους τους εμπλεκόμενους. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αγρινίου άσκησε δίωξη στον 46χρονο δίωξη για παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και στα δυο αδέλφια και τον πατέρα τους για απλές σωματικές βλάβες.