Τo Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου που άνοιξε τις πύλες του για το κοινό ακριβώς πριν από 2 χρόνια με στόχο την ανάδειξη και προστασία ενός μνημείου βιομηχανικής κληρονομιάς, ξεκινά έναν ακόμη θεσμό, αυτόν του εθελοντισμού.

Όσοι θέλουν να γνωρίσουν λοιπόν ένα από τα παλαιότερα εργοστάσια της Αθήνας, να μάθουν για την ιστορία και τον τρόπο λειτουργίας του και να μεταφέρουν αυτή τη γνώση σε άλλους, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Εαρινό Πρόγραμμα Εθελοντισμού και να γίνουν μέλη της ομάδας των εθελοντών του μουσείου.

Στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού μπορούν να συμμετάσχουν μουσειολόγοι, ιστορικοί, αρχαιολόγοι, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, παιδαγωγοί και άλλοι προερχόμενοι από ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες, οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν τη βιομηχανική κληρονομιά της πόλης, την τεχνολογία του φωταερίου και την τοπική ιστορία. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα παρέχεται βεβαίωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου: 210 3475535 /518, gasmuseum@athens-technopolis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

’παντα τα ποιητικά του Βάρναλη σε μια έκδοση

Επιστήμονες διάβασαν καμένους παπύρους με ακτίνες Χ

Παραιτήθηκε ο Πέτρος Μάρκαρης από το Ελληνικό Κέντρο Κιν/φου

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για 9 αρχαιότητες

Υπουργείο Πολιτισμού: "Οι νεκροί είναι 5 και όχι περισσότεροι"

Παλαγγιά: "Τα 550 οστά του τάφου "δείχνουν" άλλους 10 νεκρούς"

Αναβολές θεατρικών παραστάσεων και εκδηλώσεων λόγω εκλογών