Λαϊκές αγορές, συνεντεύξεις αλλά και συγκεντρώσεις σε ταβέρνες, καφενεία και σπίτια είναι κάθε μέρα στο πρόγραμμα της προεκλογικής εκστρατείας του Γιώργου Κουμουτσάκου που αλωνίζει με τους συνεργάτες του την Β’ Αθηνών.

Κάποιες δύσκολες περιοχές που τις γνωρίζει καλά απο την Περιφέρεια και έχουν πληγεί απο την κρίση και αντιμετωπίζουν προβλήματα, όπως το Περιστέρι, το Ιλιον και το Καματερό τις επισκέπτεται σε καθημερινή βαση για να συζητήσει με τους πολίτες και να κερδίσει την ψήφο τους.

Την υποψηφιότητα του Γιώργου Κουμουτσάκου στη Β’ Αθηνών στηρίζουν μαζικά και με καθε τρόπο οι Λάκωνες και οι Μανιάτες αλλά και ο ίδιος δεν χάνει εκδήλωσεις των Λακωνικών Σωματείων στο λεκανόπεδιο της Αττικής.  Ο υποψήφιος της ΝΔ νιώθει ιδιαίτερα περήφανος για την καταγωγή του και συγκινείται για τις εκδηλώσεις και την στήριξη των συμπατριωτών του. Αλλωστε όπως επισημαίνει με καμάρι, σε κάθε ευκαιρία είναι ο μοναδικός Λάκωνας στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ της Β’ Αθηνων με επίθετο που καταλήγει σε -άκος.

Μηνύματα υποστήριξης των Λακώνων φτάνουν στο πολιτικό του Γραφείο απ΄όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό απο τους Απόδημους Λάκωνες, στην Αμερική,  τον Καναδά και την Αυστραλία. Ο Γιώργος Κουμουτσάκος επικοινωνεί καθημερινά με Ομογενείς Λάκωνες και όχι μόνο, ενώ έδωσε και συνεντεύξεις στις ομογενειακές εφημερίδες της Νέας Υόρκης «Εθνικός Κήρυξ» και «Greek News» και στο ραδιόφωνο Cosmos FM.

Αν και υπάρχει και μια αλλη ενδιαφέρουσα πτυχή που έχει σχέση με την καταγωγή του. Πάντως, ο Γιώργος Κουμουτσάκος έχει ρίζες κι απο την Κρήτη κι έτσι πέραν απο την στηριξη των Λακώνων ρίχνει άγκυρες και στην ψήφο των Κρητικών...