Σάλος προκλήθηκε στο κέντρο της Ρόδου το απόγευμα της Δευτέρας όταν ένας νεαρός ανέβηκε στην ταράτσα καφετέριας και απειλούσε ν'αυτοκτονήσει.

04f76d837fffbe0cf3a66e347d11614a.jpg

Οι θαμώνες, στον τρίτο όροφο του κτιριακού συγκροτήματος που στεγάζεται η καφετέρια, «πάγωσαν» όταν είδαν τον 22χρονο ο οποίος πριν έπινε τον καφέ του και έδειχνε νευρικός και «θολωμένος» να βγάζει ένα μαχαίρι 30 εκατοστών απειλώντας να κόψει τον λαιμό του, ενώ παράλληλα ήθελε να πηδήξει από την ταράτσα. Έκπληκτοι και οι περαστικοί, οι οποίοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συνέβαινε.

Όπως αναφέρει το rodiaki.gr, άρχισε να του μιλά ένας από τους θαμώνες του καταστήματος, ο οποίος κατάφερε να του κερδίσει την εμπιστοσύνη του αλλά και να τον ηρεμήσει!

4f4312bf109e32bcc2cc163380714baa.jpg

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής που άνοιξαν το ειδικό δίχτυ ασφαλείας στο έδαφος. Μετά από λίγο, εκείνος πιο ήρεμος παρέδωσε το μαχαίρι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο νεαρός φαίνεται πως αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και για αυτό οδηγήθηκε στην συγκεκριμένη πράξη.