Ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι της υπόθεσης με τη ληστεία ηλικιωμένου στην Καβάλα από δυο αγνώστους τότε που προσποιήθηκαν τους delivery έτοιμου φαγητού.

Ένα από τα κινητά που είχαν κλέψει από τον άτυχο ηλικιωμένο και στη συνέχεια το πούλησαν, πρόδωσε αρχικά την ταυτότητα του αγοραστή και στη συνέχεια των δραστών!

Ακολουθώντας το σήμα του, οι άνδρες της Ασφάλειας Καβάλας έφτασαν σε δυο Βούλγαρους ηλικίας 30 και 43 χρόνων που το είχαν στα χέρια τους! Οι αλλοδαποί αποκάλυψαν από ποιους το είχαν αγοράσει και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, ενώ με την δικογραφία που σχηματίστηκε και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας οι Αλβανοί ληστές ηλικίας 24 και 25 χρόνων κατηγορούνται για ληστεία.

Οι νεαροί Αλβανοί είχαν εισβάλει στις 23 Οκτωβρίου του 2012 στο σπίτι του 73χρονου στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας και, αφού τον χτύπησαν, τον έδεσαν χειροπόδαρα με κολλητική ταινία και τον φίμωσαν. Στη συνέχεια, ερεύνησαν το σπίτι, άρπαξαν ένα φορητό υπολογιστή, μια κάρτα ανάληψης χρημάτων, δυο κινητά, 400 ευρώ, δυο λέβα Βουλγαρίας, ένα δολάριο και 50... δραχμές και εξαφανίστηκαν.