Την όγδοη προφυλάκιση αποφάσισαν ανακριτές και εισαγγελείς για την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος αστυνομικών των ΜΑΤ έξω από το γήπεδο Μελίνα Μερκούρη στις 7 Δεκεμβρίου που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του αρχιφύλακα Γιώργου Λυγγερίδη.

Συγκεκριμένα στη φυλακή οδηγείται ένας ακόμη κατηγορούμενος στον οποίο αποδίδεται η κατηγορία της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και της ηθικής αυτουργίας στην ανθρωποκτονία του αστυνομικού, με τον ίδιο να αρνείται, σύμφωνα με πληροφορίες, κατηγορηματικά-κάθε σχέση με τα επεισόδια.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο φέρεται να είχε το προσωνύμιο «Κοντός», κατά την κατηγορία, βρισκόταν μέσα στο γήπεδο « Μελίνα Μερκούρη» και μαζί με τον μάνατζερ του γνωστού τράπερ, έδωσε το σύνθημα για τα επεισόδια.

Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος μαζί με τον μάνατζερ γνωστού τράπερ φέρονται αμφότεροι σύμφωνα με τη δικογραφία να βγήκαν από το γήπεδο, να μοίρασαν πολεμοφόδια, να έριξαν και να έδωσαν εντολή να ρίξουν και οι υπόλοιποι αντικείμενα προς τις αστυνομικές αρχές, κάτι που και οι δύο αρνούνται κατηγορηματικά.