Συγκλονίζουν οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας με έναν διαρρήκτη να παραβιάζει την πόρτα κατοικίας στη Θεσσαλονίκη με κατσαβίδι. Το συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή της Μενεμένης, το βράδυ της Δευτέρας.

Thesstoday - Διάρρηξη σε σπίτι στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Ο ιδιοκτήτης της κατοικίας εκείνη τη στιγμή ήταν στη δουλειά και έλαβε ειδοποίηση στο κινητό του

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το ThessToday.gr, ο δράστης χωρίς να έχει καν τα καλυμμένα του χαρακτηριστικά μπαίνει στο σπίτι και το πρώτο πράγμα που κάνει, είναι να απενεργοποιήσει την κάμερα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης της κατοικίας εκείνη τη στιγμή ήταν στη δουλειά και έλαβε ειδοποίηση στο κινητό του από την κάμερα ότι έχει ανιχνευθεί κίνηση μέσα στο σπίτι. Όμως, επειδή συγκατοικεί με συγγενικό του πρόσωπο δεν έδωσε σημασία και θεώρησε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Διαβάστε ακόμα: Πύργος: Μπούκαραν σε διαμέρισμα και έκλεψαν κοσμήματα αξίας 30.000 ευρώ

Τρεις ώρες αργότερα επέστρεψαν και οι δύο και η εικόνα που συνάντησαν στην κατοικία τους, ήταν εφιαλτική: Ξεκλείδωτη πόρτα σε έναν ανάστατο χώρο, από τον οποίον έλειπαν μετρητά, δύο πορτοφόλια, δύο λάπτοπ, τάμπλετ, σκληρός δίσκος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα θύματα μετά τη διάρρηξη ψάχνουν σπίτι να μετακομίσουν από την περιοχή, υπό τον φόβο να βρεθούν και πάλι στο στόχαστρο.

Πηγή: ThessToday.gr