Ένα άγριο επεισόδιο, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ανηλίκου από μαχαίρι, σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (20/4) στην περιοχή του Ωρωπού.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 7 το απόγευμα σε γήπεδο εντός του ΕΠΑΛ Ωρωπού. Ύστερα από διαπληκτισμό, ένας 15χρονος επιτέθηκε σε άλλον ανήλικο με αναδιπλούμενο μαχαίρι, τραυματίζοντάς τον στο αριστερό μπράτσο.

Φαίνεται πως οι δύο έφηβοι είχαν προγραμματίσει να συναντηθούν έξω από το Επαγγελματικό Λύκειο της περιοχής. Σύμφωνα με μαρτυρίες συμμαθητών τους που ήταν παρόντες, η αιτία του καβγά ήταν ένα μπουφάν.

Η ένταση κλιμακώθηκε γρήγορα και ο ένας από τους δύο νεαρούς (ο 15χρονος) έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον συνομήλικό του.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου διαπιστώθηκε πως η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε για το περιστατικό και κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τόσο τον ανήλικο δράστη όσο και τον πατέρα του, με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Επιπλέον, οι έρευνες για τον εντοπισμό του μαχαιριού που χρησιμοποίησε ο 15χρονος συνεχίζονται. Φαίνεται πως το πέταξε σε παρακείμενο χωράφι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0pqn4g4r9ld)