Η Grecotel έχει για εσάς την πιο… πασχαλινή πρόταση διακοπών, σε ένα μέρος που θα δώσει άλλη διάσταση στο hashtag #makememories.

 

Στην Κυλλήνη!

Εκεί που το αριστοκρατικό Mandola Rosa στέκει αγέρωχο πάνω από μια μεγάλη χρυσαφένια παραλία 2 χλμ. Σε ένα τόπο παραδεισένιο, υπέροχες σουίτες και  ονειρικές βίλλες πάνω στη θάλασσα, που συγκαταλέγονται στις πιο περιζήτητες στον κόσμο.

To Mandola Rosa είναι μέρος του απόλυτου ελληνικού προορισμού διακοπών, του Riviera Olympia Mega Resort, το οποίο περιλαμβάνει το Olympia Aqua Park, το μεγαλύτερο σε όλη την Ελλάδα. 

p1226200vou2

Πραγματικές πασχαλινές διακοπές

Η Grecotel φρόντισε για το Πασχαλινό πρόγραμμα που πάντα φανταζόμαστε, αλλά ποτέ δεν πετυχαίνουμε από μόνοι μας. Ένα πρόγραμμα με πλούσιες απολαύσεις, μοναδικές εμπειρίες, πολυτέλεια, άνεση, κρασί στη βεράντα, ηλιοβασίλεμα, δραστηριότητες που θα απασχολήσουν τα παιδιά για ώρες.

dji_0503_copyv

Οι παροχές του; Το κρυφό μας όνειρο!

  • Χαλάρωση και περιποίηση με signature therapies στο ανανεωμένο Elixir Spa.
  • Πρωινός μπουφές με άφθονες επιλογές, στην επιβλητική βεράντα με θέα το Ιόνιο.
  • Εκλεκτή γαστρονομία στο ειδυλλιακό Cap Voyage, με συγκλονιστική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος.
  • Πολυτελή διαμονή σε σουίτες και ιδιωτικές βίλλες.
  • Πραγματικές δραστηριότητες όπως: water sports, ιππασία, paintball, μουσική, χορός, κεράσματα και εκπλήξεις για παιδιά κάθε ηλικίας.

Και το καλύτερο; Όλα γίνονται εντός του Resort. Ακόμα και οι κατανυκτικές στιγμές του Πάσχα -Μεγάλη Παρασκευή & Ανάσταση- θα «ξετυλιχθούν» στη στολισμένη εκκλησία που βρίσκεται στην έκταση του Resort.

Με τρεις λέξεις: Άνεση, ξεγνοιασιά, ευκολία! Χωρίς περιττές μετακινήσεις και χωρίς «beef» για το που και το πως.  

‘Where traditions come alive’

Το motto της Grecotel  ‘Where traditions come alive’, είναι ουσιαστικά η υπόσχεση για ένα ταξίδι στις παραδόσεις και στις απολαύσεις του τόπου μας με εξαιρετικές επιλογές διαμονής και διατροφής, ειδικά προνόμια και προνομιακές προτάσεις για παράταση διακοπών και την Πρωτομαγιά.

            Το απόλυτο Πάσχα έχει κάνει ήδη check in στο Mandola Rosa και μας περιμένει!

Ανακαλύψτε το πλούσιο πρόγραμμα και τα ειδικά πακέτα εδώ

capture