Η φράση «Πάσχα στο χωριό» αποτελείται από όμορφες οικογενειακές στιγμές, ατελείωτες αναδρομές σε παιδικές ηλικίες, αναμνήσεις, καθαρό αέρα και μια πλατεία που μεταμορφώνεται το βράδυ της Ανάστασης σε… μεγάλο σαλόνι! Κάπου όμως εκεί γύρω, θα βρίσκεται σίγουρα μια ανοιχτή τηλεόραση που θα μεταφέρει εικόνες από τη Βασίλισσα του Πάσχα: την Κέρκυρα!

1086
1103

Αυτομάτως, η ευχή «του χρόνου στην Κέρκυρα» κάνει εγκατάσταση λογισμικού στο μυαλό μας. Οι Μπότηδες, ο επιτάφιος, η Φιλαρμονική, το άκουσμα του Marcia Funebre, η Παναγιά των Ξένων, η λιτανεία του Άγιου Σπυρίδωνα, το έθιμο της Μαστέλας, τα ζωηρά καντούνια… Πολύχρωμες εικόνες και ήχοι «αποθηκεύονται» στη μνήμη και συγκεκριμένα στο φάκελο: «πρέπει να…»

Πόσα όμως… του χρόνου, έχουν περάσει; Πόσα «πρέπει να… » έχουν μαζευτεί σε αυτόν το φάκελο;

Μήπως ήρθε η στιγμή για το Πάσχα της ζωής σας; Η Grecotel σας προσκαλεί να το ζήσετε, στη μια και μοναδική Κέρκυρα.                                      

Με διαμονή σε ένα από τα Resorts στην ιδιωτική Χερσόνησο του Κομμένου Corfu Imperial ή Eva Palace, αυτομάτως οι πασχαλινές διακοπές αποκτούν μια νότα πολυτέλειας, χωρίς να χάνεται τίποτα από την μαγεία της παράδοσης.

Ένα πρόγραμμα γεμάτο παράδοση, Κέρκυρα και μαγεία!

Η επιτομή του Κερκυραϊκού Πάσχα εκτυλίσσεται στα Δανίλια.

Η Grecotel έχει δημιουργήσει ένα παραδοσιακό Κερκυραϊκό χωριό, με σεβασμό στην ιστορία και στην αρχιτεκτονική του νησιού έχοντας διατηρήσει την πλατεία, το ελαιοτριβείο, το καφενείο και τα γραφικά σοκάκια. Οι φιλοξενούμενοι του Corfu Imperial και του Eva Palace έχουν την αποκλειστική ευκαιρία να ζήσουν μια Ανάσταση γεμάτη κατάνυξη κι ένα αξέχαστο γλέντι την Κυριακή του Πάσχα με μουσική, χορούς και άφθονες απολαύσεις.

p_l-419

Το πρόγραμμα φυσικά περιλαμβάνει τα έθιμα της Μεγάλης Παρασκευής όπως στολισμός Επιταφίου και περιφορά στα καντούνια της παλιάς πόλης, φιλαρμονικές και χορωδίες. Για εκείνους που θέλουν να ζήσουν ακόμα πιο… έντονα το Πάσχα, μπορούν να απολαύσουν την Πρώτη Ανάσταση, τα έθιμα των Μπότηδων και των Κανατιών στο Λιστόν, αλλά και στο Promenade του Corfu Imperial.

Στο Αναστάσιμο Δείπνο μετά τη λειτουργία στα Δανίλια, το Corfu Imperial και το Eva Palace, υποδέχονται τους επισκέπτες τους με την πατροπαράδοτη Κερκυραϊκή μαγειρίτσα «Τσιλίχουρδα» και τον μπουφέ της αφθονίας, συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Η Κυριακή του Πάσχα, ξεκινά με την παρέλαση της Φιλαρμονικής-αποκλειστικά για τα Δανίλια- συνεχίζεται με το παραδοσιακό ψήσιμο, τσουγκρίσματα και μεζέδες και κορυφώνεται με το Τραπέζι της Λαμπρής. Ένα αυθεντικό, πασχαλινό γλέντι στην γραφική πλατεία του χωριού με ζωντανή μουσική και χορούς από Κερκυραϊκό χορευτικό συγκρότημα.

Η Δευτέρα του Πάσχα, η «Νια Δευτέρα», ενδείκνυται για εξορμήσεις στη φύση και στην ομορφιά του νησιού με τη φροντίδα και την επιμέλεια των ξενοδοχείων.

Το λαμπρό Κερκυραϊκό Πάσχα απογειώνεται με τις πλούσιες παροχές των Corfu Imperial και Eva Palace: ξεγνοιασιά για όλη την οικογένεια, πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, ειδικά πακέτα διαμονής, μεταφορές στην πόλη, speed boat για μετάβαση από τη θάλασσα.

Όσο για τις γεύσεις; To γαστρονομικό του επίπεδο της Grecotel, πρεσβεύει την αυθεντική κουζίνα με καρδιά και ψυχή. Ειδικά για το Πάσχα, τα menu περιλαμβάνουν Κερκυραϊκές συνταγές και φιλέματα – έκπληξη.

Κερκυραϊκό Πάσχα για όλους!

dji_0354b

Το Πάσχα στη Κέρκυρα είναι σίγουρα μια μοναδική εμπειρία που πρέπει κανείς να ζήσει.  Γι΄ αυτό και η Grecotel έχει φροντίσει να προσφέρει ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα, σε προσιτές τιμές.

Όσο για τα παιδιά; Kids Go Free!

448_edit

Η Grecotel υποδέχεται τους μικρούς επισκέπτες (έως 12 ετών) με δωρεάν διαμονή, διατροφή και ψυχαγωγία… και σας υπόσχεται ότι δεν θα πλήξουν καθόλου! Θα μυηθούν στα πασχαλινά έθιμα του τόπου μας, θα φτιάξουν γαϊτανάκι, στεφάνια και λαμπάδες, θα ζωγραφίσουν αυγά και θα ανακαλύψουν τη φύση. Τα Tasty Corners με τις προσεγμένες γεύσεις θα είναι πανέτοιμα για να γεμίσουν το διάλειμμά τους με απόλαυση, μέχρι να έρθει η στιγμή να συνεχίσουν τη δημιουργική τους απασχόληση στη φανταστική Grecoland.

Αυτό το Πάσχα θα είναι για όλους… και θα είναι Κερκυραϊκό!