Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο του Τούρκου κωμικού, Μουράτ Γκεντς, ο οποίος σατίριζει την επίθεση του Ιράν εναντίον του Ισραήλ, κάνοντας σαφείς υπανιγμούς ότι η επιχείρηση της Τεχεράνης κατά του Τελ Αβίβ ήταν «στημένη».

Το βίντεο έγινε πολύ γρήγορα viral στο κοινό, με τους χρήστες των social media να γράφουν από κάτω χιουμοριστικά σχόλια.

«Τι θα λέγατε να επιτεθούμε για αύριο στις 6 το απόγευμα»

Ο Τούρκος κωμικός διακωμωδεί σε βίντεο την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ. Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα ensonhaber.com, ο Μουράτ Γκεντς ανέφερε στο σατιρικό του βίντεο:

«-Εμπρός, Ισραήλ; Γεια σας, εδώ Ιράν. Αύριο το βράδυ, αν είστε ελεύθεροι, θα εξαπολύσουμε επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Σας παρακαλώ, είναι η σειρά μας.

-Τι θα λέγατε για αύριο στις 6 το απόγευμα; Όχι στις 20:00. Στις 20:00 έχουμε κάτι με τη Συρία. Στις 18:00, αν είστε ελεύθεροι, θα κάνουμε κάτι τέτοιο και μετά θα πάμε στη Συρία.

-Χμμμ, πώς; Λίβανος;… Να ρωτήσω. Κύριε, το Ισραήλ είναι στο τηλέφωνο και λέει "με ενημερώνετε πολύ αργά. Δεν λειτουργεί έτσι. Λέει ότι προετοιμάζεται". Έχουν μια υπόσχεση να τηρήσουν στο Λίβανο στις 18:00. Ο Λίβανος θα φτιάξει ένα χάρτινο αεροπλάνο και θα το πετάξει στο Ισραήλ στις 18:00. "Πρέπει να ασχοληθούμε με αυτό", λέει. "Εσείς", λέει, "μπορείτε να το κάνετε το επόμενο πρωί;", ρωτάει…

-Γεια σας, τότε στις 05:00 το επόμενο πρωί (η ώρα της επίθεσης στο Ισραήλ). Θα τα ανατινάξεις κατά την αυγή, στον αέρα έτσι. Να είναι διασκεδαστικό ε; Με φώτα, φωτορυθμικά κι έτσι, ε;».


Δείτε το βίντεο

View this post on Instagram

A post shared by Murat Genç (@morkomedyen)