O 36χρονος δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα, την οποία μαχαίρωσε μέχρι θανάτου πριν από δύο εβδομάδες έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, πήρε εξιτήριο σήμερα (15/4) από το "Τζάνειο" και μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Στο κεντρικό δελτίο του Star παρουσιάστηκε η στιγμή της μεταφοράς του, με το όχημα όχημα των μεταγωγών να περνάει την πύλη του νοσοκομείου κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Γιατροί και νοσηλευτες με αστυνομικούς ήταν στην είσοδο τη στιγμή της μεταφοράς του κατηγορούμενου. Υπήρχε και ένα φορείο, το οποιο χρησιμοποιήθηκε μέχρι την πόρτα των επειγόντων περιστατικών.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0kvcz3asw9d)

Άγιοι Ανάργυροι: Μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο των φυλακών για επανεξέταση

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενα εξετάστηκε από γιατρούς και ψυχολόγους για να ελεγχθεί η κατάστασή του. Οι εργαζόμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού ανέφεραν ότι πρόκειται για έναν απρόβλεπτο άνθρωπο που δεν πρέπει να τον αφήσουν από τα μάτια τους.

Ο 36χρονος δολοφόνος μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο των φυλακών για επανεξέταση ενώ πρόκειται μετά να πάει σε κανονικό κελί με άλλους κρατουμένους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαδικασίες που ακουλούθησαν, ήταν η εξέτασή του από γιατρούς αλλά και από ψυχολόγο προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας του.