Με την γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων να προκαλεί κύμα αντιδράσεων αλλά και συνεχώς νέων καταγγελιών από γυναίκες που κακοποιούνται, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση. Ειδικότερα, δεκατέσσερις ημέρες μετά τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων και σε ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως ο ΑΝΤ1 παρουσιάζονται για πρώτη φορά οι αντιδράσεις του φρουρού και των τριών γυναικών αξιωματικών.

 «Εάν ο φρουρός είχε εγκαίρως δράσει από την πρώτη μαχαιριά που και ο ίδιος καταθέτει ότι παρακολουθούσε, θα μπορούσε να αποτρέψει σε κάθε περίπτωση τον θάνατο», αναφέρει στον ΑΝΤ1 η οικογένεια της Κυριακής που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0ku9j4vmmyh)

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο ντοκουμέντο του ΑΝΤ1, είναι λίγα λεπτά πριν τον θάνατό της και η Κυριακή μαζί με τον φίλο της βγαίνουν από το αστυνομικό τμήμα. Με αργά βήματα και το κινητό της στο χέρι η 28χρονη μόλις έχει φύγει άπραγη από το γραφείο που βρίσκεται η αξιωματικός και η επόπτης υπηρεσίας και τηλεφωνεί στο 100 για να βρει περιπολικό ώστε να προστατευτεί από τον πρώην σύντροφό της.

Ο δράστης ορμά στην Κυριακή και τη ρίχνει πισώπλατα στο έδαφος. Ο φίλος της απομακρύνεται και από το σοκ πηγαίνει πίσω από το κουβούκλιο για να προστατευτεί και να φωνάξει τον σκοπό. Εκείνος βγαίνει, στέκεται και όπως καταγγέλλει σήμερα η οικογένεια του θύματος δεν παρεμβαίνει εγκαίρως, παρά ακινητοποιείται και κλωτσά το μαχαίρι, αφού ο δράστης έχει δώσει την πέμπτη θανατηφόρα μαχαιριά.

Σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο της ψυχιατρικής πτέρυγας ο δολοφόνος της Κυριακής

Σήμερα το μεσημέρι (15/4) έλαβε εξιτήριο ο 39χρονος δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, η οποία έχασε τη ζωή της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Ο 39χρονος μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο, στο οποίο υπάρχει κάμερα για τη συνεχή επιτήρησή του. Μάλιστα, πληροφορίες του Mega αναφέρουν πως η τουαλέτα του συγκεκριμένου χώρου θα είναι κλειδωμένη, ενώ ο 39χρονος θα πηγαίνει μέχρι εκεί παρουσία φρουρού.

Αναμένονται συνεδρίες με ψυχίατρο

Να σημειωθεί πως το εξιτήριο από το Τζάνειο νοσοκομείο ήρθε με χαρτί ότι ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και από αύριο αναμένονται οι συνεδρίες του με ψυχίατρο στις φυλακές. Υπάλληλοι που τον έχουν συναναστραφεί, αναφέρουν πως είναι σε σύγχυση και δεν έχει τη συναίσθηση ότι το απονενοημένο διάβημα το έκανε εντός της φυλακής. Νομίζει, όπως λένε, πως το έχει κάνει εκτός φυλάκων.