Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια 32χρονη γυναίκα στη Σύμη τα ξημερώματα της Τρίτης (9/04), μέσα στην καφετέρια που διατηρεί στο νησί, όταν ένας 30χρονος Αλβανός την κλείδωσε μέσα στο μαγαζί και προσπάθησε να τη βιάσει, αψηφώντας τους θαμώνες που εκείνη την ώρα καθόντουσαν στα τραπέζια της αυλής.

Η γυναίκα κατάφερε να ειδοποιήσει τις Αρχές και στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., με τον 30χρονο να αντιδρά και να επιτίθεται χτυπώντας τους, ενώ εκείνοι προσπαθούσαν να τον συλλάβουν.

Στον εισαγγελέα σήμερα το πρωί ο 30χρονος

Τελικά, ο επίδοξος βιαστής συνελήφθη και σήμερα το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου με τις κατηγορίες της παράνομης κατακράτησης, διατάραξη οικιακής ειρήνης, απόπειρας βιασμού, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Η 32χρονη οδηγήθηκε συνοδεία φιλικών της προσώπων στο πολυδύναμο περιφερειακό ιατρείο Σύμης για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Σοκαριστικό βίντεο από την απόπειρα βιασμού της 32χρονης

Βίντεο ντοκουμέντο έφερε στο φως η εκπομπή «TLive», το οποίο δείχνει τη στιγμή που ο 30χρονος Αλβανός αποπειράθηκε να βιάσει 32χρονη ιδιοκτήτρια της καφετέριας.

Στο βίντεο που τραβήχτηκε από το κλειστό κύκλωμα του μαγαζιού, ο 30χρονος φαίνεται να έχει εισέλθει από την εσωτερική πλευρά του μπαρ και να προσπαθεί αρχικά να πάρει αγκαλιά την 32χρονη και να τη φιλήσει. Η γυναίκα ακούγεται να φωνάζει: «πέρνα έξω» και να αντιστέκεται λέγοντάς του «σεβάσου με», ενώ καλεί σε βοήθεια. Ο 30χρονος συνεχίζει απτόητος να προσπαθεί να τη βιάσει, παρά τις προειδοποιήσεις της 32χρονης ότι υπάρχει κάμερα που τον καταγράφει.

Μόλις η γυναίκα φτάνει στην πόρτα και προσπαθεί να την ανοίξει, ο δράστης την αρπάζει και την ακινητοποιεί, μέχρι που φτάνουν οι Αστυνομικοί και τον συλλαμβάνουν.

«Με φιλούσε, ενώ ήμουν λιπόθυμη»

Η 32χρονη μίλησε στην εκπομπή του Alpha για τον εφιάλτη που έζησε, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο 30χρονος δεν την άφηνε να βγει από το μαγαζί, την πήρε αγκαλιά και την φίλαγε χωρίς τη θέλησή της, ενώ της μιλούσε στη γλώσσα του, χωρίς εκείνη να καταλαβαίνει τί της έλεγε. «Με έπιασε πάνω του, με έσπρωχνε για να μην πάω προς την πόρτα και την κλώτσησα, φώναξα ''βοήθεια''», είπε η κοπέλα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0ggefuiaxxd)
Να σημειωθεί ότι ο 30χρονος Αλβανός χτύπησε την κοπέλα στο πρόσωπο, με την ίδια να περιγράφει συγκλονισμένη πως όταν ήταν πεσμένη, της έδινε χαστούκια, ενώ χτύπησε το κεφάλι της στη φωλιά της Πυροσβεστικής και έχανε τις αισθήσεις της. «Με φιλούσε ενώ ήμουν λιπόθυμη. Μετά δεν πρόλαβε να κάνει κάτι. Σπάσανε την πόρτα απ’ έξω και με πιάσανε. Έχω κάποιους μώλωπες στο σώμα, τα χείλη μου ήταν φουσκωμένα», είπε η 32χρονη.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο δράστης επιτέθηκε στους αστυνομικούς φωνάζοντας «είναι δική μου, είναι η κοπέλα μου».

Τι αναφέρει ο Δήμαρχος Σύμης για το περιστατικό

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας, ανέφερε ότι «οι οικονομικοί μετανάστες δεν έχουν δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στο νησί».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0ggw0x3yua9)