Με αίμα «βάφτηκε» ξανά η άσφαλτος το βράδυ της Δευτέρας 8/04, όταν ένας 27χρονος έπεσε με το αυτοκίνητό του, που μόλις είχε αγοράσει, με μεγάλη ταχύτητα, πάνω σε μια στάση λεωφορείου και στη συνέχεια σε δύο κολόνες στο Πόρτο Ράφτη.

*Διαβάστε εδώ: Μαρκόπουλο: Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα - Νεκρός ένας 27χρονος και βαριά τραυματισμένη μια 22χρονη

Ο θάνατος του οδηγού ήταν ακαριαίος, ενώ η 22χρονη συνοδηγός μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Από τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης, οι κολόνες ξηλώθηκαν από το έδαφος.

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο, αντίκρισαν μία άμορφη μάζα σιδερικών και χρειάστηκε ώρα να απεγκλωβίσουν τους δύο επιβάτες.

Σημειώνεται ότι κανείς από τους δύο δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας.


Μητέρα 22χρονης: "Κρίνουν μη αναστρέψιμη την κατάστασή της"

«Είναι το κεφάλι της πολύ σοβαρά χτυπημένο. Κρίνουν μη αναστρέψιμη την κατάστασή της. Προσπαθούν να την κρατήσουν στη ζωή. Ήταν στο ίδιο νοσοκομείο και τα δύο παιδιά. Περιμέναμε τα αποτελέσματα και για τα δύο παιδιά. Για το ένα ανακοινώθηκε ο θάνατός του. Για το δεύτερο, την κόρη μου, σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις», λέει η μητέρα της 21χρονης μιλώντας στο MEGA.

Η νεαρή νοσηλεύεται στο ΚΑΤ σε κρίσιμη κατάσταση, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή, με τη μητέρα και την αδερφή της να είναι συνεχώς στο πλευρό της.