Σε μια από τις εννέα υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας που εισήχθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ένας 51χρονος, που έχει ήδη καταδικαστεί σε φυλάκιση 19 μηνών, με τριετή αναστολή, κρίθηκε ένοχος επειδή έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου τής πρώην συζύγου του.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο, μεταξύ άλλων, για φθορά ξένης περιουσίας και παραβίαση περιοριστικού όρου που του είχε επιβληθεί για μη προσέγγιση της παθούσας σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.

Θεσσαλονίκη: "Φοβάμαι για τη ζωή μου και των παιδιών μου" 

Η γυναίκα περιγράφει τον τρόμο που ένιωσε, λέγοντας στο δικαστήριο ότι φοβήθηκε μην έχει την ίδια κατάληξη με αυτή που είχε η Κυριακή στους Αγίους Αναργύρους.

«Τον είδα από το μπαλκόνι να περνάει κάτω από το σπίτι μου με το φορτηγό. Μπήκα αμέσως μέσα, γιατί φοβάμαι για τη ζωή μου και των παιδιών μου. Είμαι σίγουρη ότι το έκανε αυτός. Έχει ορκιστεί ότι θα σκοτώσει εμένα και τα παιδιά. Φοβάμαι ότι θα είμαι το επόμενο θύμα, όπως η κοπέλα στην Αθήνα» ανέφερε, τονίζοντας ότι μετά από προηγούμενα περιστατικά βίας που κατήγγειλε, οι αστυνομικοί εγκατέστησαν στο κινητό της τηλέφωνο την εφαρμογή «panic button».