Ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάσει το σπίτι της συντρόφου του σε απόσταση 100 μέτρων αφέθηκε ο 42χρονος άνδρας, πρωταγωνιστής του σοβαρού επεισοδίου ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε την Παρασκευή στην Πάτρα, αφού η εκδίκαση της υπόθεσής του πήρε αναβολή λόγω απουσίας της παθούσας.

Η 47χρονη γυναίκα - που υπενθυμίζεται πως πήδηξε από το παράθυρο, για να γλιτώσει από ενδεχόμενο ξυλοδαρμό - βρέθηκε κάποια στιγμή έξω από το Δικαστήριο, όμως δήλωνε ότι δεν θέλει να καταθέσει και αφήνει την Δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα. Το Δικαστήριο όρισε νέα δικάσιμο για τις 18 Απριλίου.

Σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους, η γυναίκα ανέφερε, για τις στιγμές που έζησε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής πως «κοιμόμουν, ήρθε και με ξυπνησε στις 3 τη νύχτα. Άρχισε να με χτυπάει και να ζητάει διάφορα πράγματα. Αναγκάστηκα, επειδή πέταγε έπιπλα και με χτύπαγε, να πηδήξω από το παράθυρο, ήταν ο μόνος τρόπος να φύγω, καθώς εκείνος κάλυπτε την πόρτα και το άλλο παράθυρο. Ήταν από κάτω μια κοπελίτσα και με βοήθησε», σύμφωνα με το flamis.gr

0 KAKOPOIHSH PATRA

«Τρώω ξύλο πάρα πολύ καιρό, της έχω δώσει όλα μου τα λεφτά», λέει ο 42χρονος

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου δήλωσε πως ο πελάτης του ήταν το θύμα της ιστορίας και ότι εκείνη τον χτύπησε και πως η διαφωνία του ήταν για κάτι χρήματα που του όφειλε αλλά και την κάρτα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που είναι και το μοναδικό του εισόδημα και την οποία, κατά τον ισχυρισμό του, την είχε πάρει η 47χρονη.

«Την έπιασα από το σώμα της για να σταματήσει να με χτυπάει και την άφησα πάνω στο κρεβάτι. Το σημάδι που έχω στο πρόσωπο είναι από αυτή και πολλά άλλα», είπε ο ίδιος ο 42χρονος, μιλώντας σε δημοσιογράφους στα δικαστήρια.

«Τρώω ξύλο πάρα πολύ καιρό. Δύο φορές την σταμάτησα να με χτυπάει και μου έκανε μήνυση χωρίς λόγο. Όλα μου τα λεφτά της τα έχω δώσει και όλες μου τις κάρτες. Όλα μου τα ρούχα τα έχει η ίδια και κάνει ότι γουστάρει. Με πέταξε έξω από το σπίτι, δήθεν ότι την χτύπησα. Δεν την έχω χτυπήσει ποτέ», συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0el0vvnb0g1)

Ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα: Το χρονικό - Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας του επεισοδίου που κατέληξε με τη γυναίκα να πηδά από το μπαλκόνι

Σύμφωνα με το thebest.gr, η γυναίκα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της και, προκειμένου να γλιτώσει, πήδηξε από το παράθυρο του σπιτιού της. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι γείτονες άκουσαν τις φωνές της γυναίκας και μία φίλη της, η οποία διαμένει σε διαμέρισμα ημιωρόφου, έτρεξε προς το σημείο. Οι φωνές συνεχίζονταν και τελικά η γυναίκα πήδηξε στο πεζοδρόμιο για να ξεφύγει από τα χέρια του συντρόφου της.

Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας στην Πάτρα ήταν ένας γείτονας, ο Γιάγκος Ραυτόπουλος, ο οποίος μίλησε γι’ αυτό στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».

«Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 4 και μισή τα ξημερώματα, όταν η γειτονιά ξύπνησε από έναν καβγά, με βρισιές και θορύβους, που ήταν κλιμακούμενος και πήγαινε από το κακό στο χειρότερο, με βωμολοχίες, με πτώσεις επίπλων και προφανώς βιαιοπραγίες, γιατί και οι δύο είχαν εκδορές», είπε αρχικά.

«Αυτό το πράγμα δεν σταματούσε, έπαιρνε συνεχώς παράταση, κάτι που έδινε την πληροφορία ότι έπρεπε να ήσουν σε ετοιμότητα να βοηθήσεις σε περίπτωση που τα πράγματα ξεφεύγανε. Έβαλα να τραβάει και η κάμερα για να έχουμε καταγεγραμμένο το περιστατικό. Ήμουν σε ετοιμότητα να επέμβω αν χρειαζόταν, όπως και μια γειτόνισσα, η οποία ειδοποίησε την Αστυνομία. Κι ενώ βρισκόμασταν σε ετοιμότητα, είδαμε να πέφτει κάτι από το μπαλκόνι το οποίο ήταν η τσάντα της κοπέλας και ακολούθησε μια δεύτερη πτώση, που με τεράστια έκπληξη αντιληφθήκαμε ότι ήταν η ίδια η κοπέλα, που πήδηξε για να ξεφύγει», ανέφερε ο κ. Ραυτόπουλος.

«Γενικά υπήρχε ένα συχνό φαινόμενο φιλονικίας σ' αυτό το σπίτι», συνέχισε.

«Μετά από αυτό, η γειτόνισσα ανέλαβε να βοηθήσει την κοπέλα να φύγει κι εγώ ανέλαβα να αποτρέψω τον άντρα να την κυνηγήσει», κατέληξε την εξιστόρησή του για το θλιβερό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, που ευτυχώς έληξε, αφήνοντας μόνο μερικές εκδορές τόσο στη γυναίκα όσο και στον άντρα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0eh50sc21yp)