Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της βρεφονηπιοκόμου στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό της Αλεξανδρούπολης, η οποία ως τιμωρία έκλεινε τα παιδιά ηλικίας 2,5 και 3 ετών στην αποθήκη, χωρίς φως.

Η εκπομπή TLive έφερε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφία από το αποθηκάκι του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού στην Αλεξανδρούπολη, στο οποίο η βρεφονηπιοκόμος έκλεινε μέσα τα παιδιά.

*Διαβάστε εδώ: Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε ισόγειο διαμέρισμα - Απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική πέντε παιδιά και τρεις ενήλικες (Εικόνες & Βίντεο)

Μάλιστα, το ονόμαζε «θάλαμο αποσυμπίεσης».

Τα όσα εξοργιστικά συνέβαιναν στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό της Αλεξανδρούπολης έφερε στο φως πατέρας ενός παιδιού και ο ένας μετά τον άλλον οι γονείς άρχισαν να συνδέουν τις ανησυχητικές συμπεριφορές των παιδιών τους.

Όταν η 40χρονη κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, παραδέχτηκε το μαρτύριο στο οποίο υπέβαλε τα παιδιά, το οποίο περιέγραψε ως ένα τρόπο να ηρεμούν, κάνοντας λόγο για «δωμάτιο αποσυμπίεσης».


«Η δασκάλα έβαζε τα παιδιά στο αποθηκάκι για να ηρεμήσουν»

«Η κόρη μου πήρε την κούκλα της και ήθελε να τη βάλει τιμωρία στο αποθηκάκι. Η δασκάλα δεν το αρνήθηκε και είπε ότι μπαίνουνε στο αποθηκάκι, για να ηρεμήσουνε. Το παιδί μου ξυπνούσε κατά τη διάρκεια του ύπνου του και έλεγε δεν θέλω να πάω στο σχολείο. Κάποια άλλα παιδιά κάνανε λόγο για σκοτεινό μέρος. Η δασκάλα έχει απομακρυνθεί από τη θέση της και περιμένουμε να έρθουν καινούργιες δασκάλες», είπε μητέρα ενός κοριτσιού.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0eqk5e2sn29)