Απόπειρα αυτοκτονίας φέρεται να έκανε το βράδυ του Σαββάτου στον θάλαμο του ψυχιατρείου των Φυλακών Κορυδαλλού o 39χρονος δράστης της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, στους Αγίους Αναργύρους.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, ο 39χρονος εντοπίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο κελί του, περίπου στη μία τα ξημερώματα. Του έκαναν ΚΑΡΠΑ και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του στην Εντατική. Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή. 

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.


To χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι άτυχη Κυριακή πήγε αργά το βράδυ της Δευτέρας στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, συνοδευόμενη από έναν φίλο της, για να καταγγείλει τον φερόμενο ως δράστη, επειδή την παρενοχλούσε.

Στη συνέχεια ζήτησε αστυνομική προστασία προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της, επειδή φοβόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες, από το τμήμα την ενημέρωσαν πως είτε πρέπει να καταθέσει μήνυση είτε να ενημερώσει το κέντρο της Άμεσης Δράσης για να επιληφθεί περιπολικό. Η κοπέλα ζήτησε να την πάνε σπίτι της γιατί φοβόταν, χωρίς να καταθέσει μήνυση.

Βγαίνοντας έξω από το αστυνομικό τμήμα και φτάνοντας δίπλα στην σκοπιά μιλούσε στο τηλέφωνο με το «100». Εκεί, ο δράστης που την ακολούθησε, την είδε και της επιτέθηκε με το μαχαίρι τραυματίζοντάς τη θανάσιμα και μάλιστα στο κέντρο της Άμεσης Δράσης φέρονται να άκουσαν τις φωνές της.




Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0dlzq6ok0x5)