Αναγκάστηκε να μεταναστεύσει στο εξωτερικό για να γλιτώσει από τον κακοποιητή σύντροφό της. Η μαρτυρία της γυναίκας που ζει πια στην Αγγλία σοκάρει καθώς δηλώνει στο Live News «κάθε μέρα έλεγα "Παναγία μου, έζησα και σήμερα"». Ειδικότερα, η Λουλιέτα Γεργαλή αναγκάστηκε να μεταναστεύσει στο εξωτερικό, καθώς προσπαθούσε να γλιτώσει από τον κακοποιητή της, τον πρώην σύζυγό της, και δεν έβρισκε ασφάλεια στην Ελλάδα.

Η κακοποίηση ξεκίνησε κατά τη διάρκεια του γάμου τους και ύστερα από προτροπή του γιου της, πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της.

Τότε ξεκίνησε η κόλαση για εκείνη, καθώς ο πρώην σύζυγός της την παρακολουθούσε και της ασκούσε σωματική και ψυχολογική βία. Μάλιστα, όπως είπε στο MEGA, ο πρώην σύζυγός της είχε επιχειρήσει να τη χτυπήσει με το όχημά του.

Κάθε φορά που απευθυνόταν στην Αστυνομία, της έλεγαν πως δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν και να τη βοηθήσουν.

 «Κάθε μέρα έλεγα "Παναγία μου, έζησα και σήμερα". Δεν ήξερα τι θα γίνει την επόμενη ημέρα, τι θα γίνει με το παιδί μου, που ήταν 12 χρονών τότε. Μόνο το παιδί μου μού έδινε θάρρος και δύναμη. Έλεγα ότι πρέπει να ζω γι’ αυτό το παιδί», είπε.

Η γυναίκα ζούσε κάτω από τον φόβο πως αργά ή γρήγορα θα τη σκοτώσει ο πρώην σύζυγός της. Τότε η κόρη της, η οποία ζούσε στο εξωτερικό, τη βοήθησε να μεταναστεύσει.

 «Πάλι μία γυναίκα έφυγε τόσο άδικα. Μπορεί να ήμουν κι εγώ στη θέση της», είπε η κ. Γεργαλή, αναφερόμενη στη στυγερή γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.