Σοκαρισμένοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε λίγα μέτρα μακριά από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της.

*Διαβάστε εδώ: Άγιοι Ανάργυροι: Η 28χρονη Κυριακή ήταν έγκυος και απέβαλε μετά από χτύπημα του συντρόφου της

«Την ξέρω την Κική από μικρή. Ένα κορίτσι τρομερό, χαμογελαστό, πολύ αγαθό παιδί. Το καλύτερο παιδί πραγματικά. Ήρεμη, ταπεινή, δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν», είπε ο φίλος της 28χρονης που μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Όπως υποστήριξε, «δεν μιλούσε πολύ για εκείνον (σ.σ. τον πρώην σύντροφό της). Μπορεί και να τον φοβόταν, δεν ξέρω. Δηλαδή, ήταν πολύ αφοσιωμένη πάνω του, δεν την άφηνε».

Αναφερόμενος στον δράστη, επισήμανε ότι έμαθε ότι είχε μπει στο Δαφνί.

«Έμαθα από άλλα παιδιά από την περιοχή, είχε ξαναπάει στο Δαφνί, άλλες δυο φορές», είπε χαρακτηριστικά.


Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Σε ψυχιατρικά νοσοκομεία νοσηλευόταν ο δράστης

Υπενθυμίζεται ότι o δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος έχει έρθει σε επικοινωνία με την οικογένεια του δράστη, πρόκειται να αναλάβει την υπόθεση υπεράσπισής του.

«Τον τελευταίο χρόνο δεν εργαζόταν, γιατί νοσηλευόταν σε ψυχιατρικά νοσοκομεία με πολύ σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα», ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας.

Αναφερόμενος στο εάν ο δράστης είχε σχέση με ουσίες, ο κ. Λύτρας είπε ότι ο 39χρονος έκανε χρήση ναρκωτικών πριν από πολλά χρόνια και ότι τα έχει σταματήσει.

«Και η κοπέλα έχει αναφερθεί στην αστυνομία για τα ψυχιατρικά του προβλήματα», πρόσθεσε ο κ. Λύτρας, χωρίς ωστόσο να μπορεί να πει περισσότερα, καθώς αυτές τις πληροφορίες τις έχει δώσει η οικογένεια του δράστη και δεν έχει την ακριβή εικόνα του φακέλου του στην αστυνομία.

«Mου κάνει εντύπωση, με τόσο βαρύ ιστορικό, πώς αυτός ο άνθρωπος δεν συνέχισε να νοσηλεύεται και είναι έξω», κατέληξε ο κ. Λύτρας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0ac6gq1y9dl)