Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη με τη νέα γυναικοκτoνiα, που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (1/04), με θύμα μια 28χρονη, την οποία δολοφόνησε με μαχαίρι ο πρώην σύντροφός της στους Αγίους Αναργύρους, λίγα μόλις μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Αυτόπτης μάρτυρας, που εκείνη την ώρα έτυχε να κατεβαίνει από το λεωφορείο, είδε τον 39χρονο δράστη, ο οποίος κυνηγούσε την 28χρονη με το μηχανάκι και όταν την έφτασε, την μαχαίρωσε στην πλάτη. Όπως είπε αρχικά: «Της καρφώνει στην πλάτη απανωτές μαχαιριές. Εδώ μπροστά στο Τμήμα. Την κυνηγούσε 100 μέτρα. Ξεκίνησε από την πλατεία και την κυνηγούσε».

Η 28χρονη είχε πάει νωρίτερα στο Αστυνομικό Τμήμα να του κάνει μήνυση. «Η κοπέλα φώναζε ότι ''δέχομαι απειλές. Με κυνηγάει να με σκοτώσει''» ανέφερε ο μάρτυρας, ο οποίος πρόσθεσε: «Ήταν με έναν φίλο της. Εγώ δεν τον είδα. Είδα τον άλλο με το μηχανάκι, που την κυνηγούσε με το μαχαίρι και την χτύπαγε.. Κράταγε μαχαίρι και φώναζε ''θα σε σκοτώσω''. Η ώρα ήταν 10.30, την ώρα που κατέβαινα από το λεωφορείο. Το μαχαίρι είδα και τα καρφώματα στην πλάτη πίσω».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d09g58pmlxep)
Υπενθυμίζεται ότι η 28χρονη πριν από λίγες εβδομάδες είχε ζητήσει από τον 39χρονο να χωρίσουν, καθώς, όπως ανέφερε σε φιλικά της πρόσωπα, ήταν ιδιαίτερα πιεστικός, ήλεγχε κάθε κίνησή της, με τους καυγάδες μεταξύ τους να είναι καθημερινό φαινόμενο.