Ακαριαίο θάνατο βρήκε αργά χθες το βράδυ μια 28χρονη κοπέλα στους Αγίους Αναργύρους, όταν δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον πρώην σύντροφό της. Η τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγες δεκάδες μέτρα μακριά από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου η άτυχη γυναίκα είχε πάει για να καταγγείλει για απειλή και εκφοβισμό τον 39χρονο.

Η δολοφονία της άτυχης κοπέλας συνέβη λίγη ώρα πριν από τα μεσάνυχτα. Η 28χρονη πριν από λίγες εβδομάδες είχε ζητήσει από τον 39χρονο να χωρίσουν, καθώς, όπως ανέφερε σε φιλικά της πρόσωπα, ήταν ιδιαίτερα πιεστικός, ήλεγχε κάθε κίνησή της, ενώ οι διαπληκτισμοί και οι απειλές είχαν γίνει καθημερινότητα στη ζωή τους. Προφανώς, η απόφαση της νεαρής γυναίκας δεν ήταν κάτι που… άρεσε στον 39χρονο.






Διαβάστε ακόμα: Άγιοι Ανάργυροι: 28χρονη εντοπίστηκε άγρια δολοφονημένη από άνδρα - Είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα να τον καταγγείλει

Άγιοι Ανάργυροι: Ο 39χρονος άρχισε να απειλεί τη ζωή της

Σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός φίλου της 28χρονης, την ώρα που επέστρεφε χθες το βράδυ στο σπίτι της βρήκε μπροστά της τον κατηγορούμενο να της ζητά να γίνουν και πάλι ζευγάρι. Όταν η κοπέλα αρνήθηκε, ο 39χρονος άρχισε να απειλεί τη ζωή της. Τότε η κοπέλα πήρε έναν φίλο της, για να νιώθει ασφάλεια, και κατευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, όπου και κατήγγειλε τη συμπεριφορά του πρώην συντρόφου της. Φαίνεται πως ο κατηγορούμενος τους παρακολούθησε και περίμενε για αρκετή ώρα έξω από το τμήμα κρυμμένος πίσω από κάποιο αυτοκίνητο. Μόλις είδε την πρώην σύντροφό του και τον φίλο της να βγαίνουν από το τμήμα και σε απόσταση περίπου 90 μέτρων τους αιφνιδίασε και άρχισε να χτυπά με μαχαίρι την 28χρονη. Ο φίλος της κοπέλας, αν και σε σοκ, προσπάθησε, δίχως επιτυχία, να αποτρέψει το φονικό, ενώ ταυτόχρονα καλούσε σε βοήθεια τους αστυνομικούς που βρίσκονταν σε μικρή απόσταση. Δυστυχώς, ο 39χρονος κατάφερε να σκοτώσει την πρώην σύντροφό του, ενώ στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε στον λαιμό, προφανώς για να βάλει τέλος στη ζωή του. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον δράστη και αυτόχειρα στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, με τους γιατρούς να μην μπορούν να πουν με βεβαιότητα ακόμη εάν έχει διαφύγει τον κίνδυνο ή όχι.

Πιθανόν σήμερα η εξέταση της σορού της

Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο Αθηνών, όπου θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα σήμερα η εξέταση της σορού, ενώ σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται ο φίλος της 28χρονης που είχε πάει μαζί της για να νιώθει η ίδια ασφάλεια, φοβούμενη επίθεση από τον πρώην σύντροφό της.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d09ciri0myfd)