Πλήθος κόσμου που διαμαρτύρεται βρίσκεται έξω από το Εφετείο λίγο πριν πέσει η αυλαία στη φρικιαστική υπόθεση των βιασμών της 12χρονης από τον Κολωνό. Το κλίμα έξω από τα δικαστήρια, όπου από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η ετυμηγορία για τους 26 κατηγορούμενους στη σοκαριστική υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, είναι τεταμένο.

Το πλήθος που είναι συγκεντρωμένο έξω από τα δικαστήρια άρχισε να πετά πέτρες μόλις έφτασαν οι κατηγορούμενοι.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0626v6c0bvd)

Οι πολίτες διαμαρτύρονται κρατώντας πανό που γράφουν συνθήματα όπως «Αλληλεγγύη μέχρι τέλους στη 12χρονη μας και τα αδέλφια της - Αθώωση της μάνας». Αυτό που ζητούν είναι δικαίωση και φυλάκιση του Ηλία Μίχου τον οποίο χαρακτηρίζουν «παιδοβιαστή και μαστροπό».

Δείτε εικόνες

4210243
4210247
4210249
4210252
4210254
4210256


Κολωνός: Εν αναμονή της απόφασης για την υπόθεση της 12χρονης

Ο Ηλίας Μίχος δικάζεται για βιασμό, καθώς και για διακεκριμένη μαστροπεία εις βάρος του ανήλικου παιδιού, ενώ η 37χρονη μητέρα, για διακεκριμένη μαστροπεία και διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκου.

Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι οι «πελάτες του Μίχου», που πλήρωναν για να βρεθούν με το κορίτσι στα ραντεβού της φρίκης, και είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο αλλά και για το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκου.


Η δίκη η οποία άρχισε τον περασμένο Ιανουάριο διεξήχθη με ταχείς ρυθμούς, καθώς σύντομα λήγει το 18μηνο της προσωρινής κράτησης για αρκετούς εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση.

Η ακροαματική διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών μετά από αίτημα των νομικών παραστατών του ανήλικου θύματος, ενώ έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η πρόταση της εισαγγελέως της έδρας η οποία ζήτησε την απαλλαγή λόγω αμφιβολιών του Μίχου για το αδίκημα του βιασμού και την καταδίκη του όχι για διακεκριμένη μαστροπεία, αλλά για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται.

Αντίθετα, η εισαγγελέας ζήτησε την καταδίκη της μητέρας της ανήλικης για όλες τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Συνολικά, η εισαγγελέας ζήτησε να κριθούν ένοχοι οι 25 εκ των 26 κατηγορουμένων στην υπόθεση.