Ένα 13χρονο παιδί από το Αιγάλεω συνέλαβαν οι αστυνομικοί, με αφορμή ένα περιστατικό, που συνέβη το βράδυ της Κυριακής.

Οι αστυνομικοί έκαναν περιπολία στην ευρύτερη περιοχή του Αμαρουσίου και γύρω από εμπορικό κέντρο, όταν ενημερώθηκαν για επεισόδιο έξω από το σταθμό του ΗΣΑΠ στη Νερατζιώτισσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, όταν έφτασαν στο σημείο, εντόπισαν οκτώ ανήλικους, κανένας όμως δε μιλούσε. Ένα παιδί παρότι είπε ότι θα φύγει, παρέμεινε στο σημείο περιμένοντας τη μητέρα του. Φθάνοντας εκεί η γυναίκα, ενημέρωσε τους αστυνομικούς πως το παιδί της δέχθηκε επίθεση από έναν 13χρονο προκειμένου να του αρπάξει χρήματα και κινητό τηλέφωνο. Τελικά δεν τα κατάφερε.

Μετά από έρευνα, που πραγματοποίησαν, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον 13χρονο στην περιοχή του Αιγάλεω. Εκεί διαπίστωσαν ότι τον περασμένο Φεβρουάριο είχε επιτεθεί ξανά στο συγκεκριμένο παιδί και του άρπαξε το κινητό τηλέφωνο, το οποίο άνηκε στη μητέρα του. Το παιδί δεν είχε πει τίποτα, φοβούμενος την αντίδραση της μαμάς του.

Τελικά, ο 13χρονος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου και διαπιστώθηκε ότι εκτός από αυτή την κλοπή και την επίθεση έχει διαπράξει τουλάχιστον άλλα δύο με τρία παρεμφερή αδικήματα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d049zkxj8195)