Η αυθεντικότητα, η ειλικρίνεια και η αγάπη για αυτό που κάνεις μπορούν να οδηγήσουν σε απρόσμενη επιτυχία. Ο Λουκάς Κωτσούλας, ψήστης στην ταβέρνα "Κωτσούλας ο Κυνηγός" στον Παρνασσό, έχει γίνει viral στο TikTok, με τα βίντεό του να μαζεύουν εκατομμύρια προβολές.

Ο "Τίγρης", όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, ψήνει με μεράκι στα κάρβουνα κρεατικά και ψάρια, προσφέροντας στους πελάτες της ταβέρνας μια αυθεντική γευστική εμπειρία.

@.tigers47 #loukaskotsoulas #photography #hotelroom #polydrosos #italyfood #england #turkeyfood #europe #mega #skai #ant1 #κοντοσουβλια #fyp #fypシ #fypシ゚viral #bbq #russia @ypoxthonios @guest house waterfall @Guest house waterfall 1 @Hellenicenergy1 @ξενώνας_κωτσουλας ♬ πρωτότυπος ήχος - Λουκάς Κωτσούλας Tiger's..

Από τα κάρβουνα στο TikTok

Η φήμη του "Τίγρη" εκτοξεύτηκε στα ύψη χάρη στα βίντεό του στο TikTok. Με πάνω από 30.000 followers, 700.000 likes και εκατομμύρια προβολές, ο Λουκάς έχει καταφέρει να προσελκύσει πλήθος κόσμου στην ταβέρνα του που βρίσκεται στο χωριό της Πολύδροσου στον Παρνασσό. Πρόκειται για ένα χωριό σε ύψος 380 μέτρων, είναι πολύ κοντά στους Δελφούς, στην Αγόριανη, αλλά και την Αράχωβα. Είναι επίσης συνηθισμένος προορισμός για μοτοσικλετιστές που οργανώνουν ταξίδια στην ευρύτερη περιοχή.

@.tigers47 #καλας#χωριο #photography #travelgram #nature #turismo #turismo #food #fyp #polydrosos #fypシ #youtube #loukaskotsoulas #hotelroom #guesthousewaterfall #waterfall @ypoxthonios @guest house waterfall @ξενώνας_κωτσουλας @kogiasxristos @Guest house waterfall 1 @Hellenicenergy1 ♬ πρωτότυπος ήχος - Λουκάς Κωτσούλας Tiger's..

Live και YouTube

Πλέον, ο "Τίγρης" οργανώνει live με τους followers του, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται να εξελιχθεί και στο YouTube.

Η αυθεντική ντοπιολαλιά του Λουκά, σε συνδυασμό με το χιούμορ και την ευθυμία του, έχουν κερδίσει τις καρδιές των χρηστών του TikTok, οι οποίοι τον απολαμβάνουν στα βίντεό του.

Viral τραγούδι

Το "Θα ρίξω Κάλας στο σκυλάκι σου", μια διασκευή του Λουκά σε ηπειρώτικο τραγούδι, έχει γίνει viral, με τους followers του να το τραγουδούν παντού!