Σοκάρει με τα όσα αποκαλύπτει η 21χρονη σήμερα κοπέλα, για τον βιασμό της από έναν μεγαλύτερο άνδρα, μεγαλογαιοκτήμονα μάλιστα της Θεσσαλίας. Το θύμα ήταν μόλις 11 ετών όταν όπως καταγγέλλει ξεκίνησε η σεξουαλική παρενόχλησή της και ο βιασμό της από τον μεγαλογαιοκτήμονα, που επί τέσσερα χρόνια την κακοποιούσε.

Η σοκαριστική ιστορία από τη Θεσσαλία έρχεται στο φως από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», με έναν μεγαλογαιοκτήμονα της περιοχής να κατηγορείται για τον βιασμό μίας 11χρονης για τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η μητέρα της κοπέλας ξεκίνησε να δουλεύει από το 2012 ως εργάτρια γης στα χωράφια του μεγαλογαιοκτήμονα σε περιοχή της Θεσσαλίας και έμεινε στη δούλεψή του ως το 2019. Οι δυο τους απέκτησαν αρκετά φιλική σχέση, ενώ εκείνος επισκεπτόταν το σπίτι τους συχνά.

Από το 2014 η σχέση της νεαρής με τον κατηγορούμενο, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η ίδια, ξεπέρασε το φιλικό επίπεδο. Κατά τη χρονιά αυτή είναι που, όπως λέει, με πρόσχημα να πάνε σε περιοχή όπου θα ξεφόρτωναν αγροτικά υλικά, σταμάτησε στον αγροτικό δρόμο, την πλησίασε και προσπάθησε να τη φιλήσει. Παρά την αντίστασή της, εκείνος φέρεται να συνέχισε να την αγγίζει, την έγδυσε, μέχρι που προχώρησε και σε συνουσία μαζί της.

Στην κατάθεσή του, το κορίτσι ισχυρίζεται ότι όλα αυτά δε συνέβησαν μόνο μία φορά.

Την έστρεψε ενάντια στους γονείς της, ενώ την έπεισε ότι θα ήταν καλύτερο για εκείνη να φύγει από το σπίτι. Σε εκείνη φέρεται να έλεγε πως είχαν σχέση. Μάλιστα, της έπαιρνε και ακριβά δώρα.

Στα 17 του χρόνια το κορίτσι αποκάλυψε όλα όσα συνέβαιναν στη μητέρα του και μετά τον κατήγγειλε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με το βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικών, ο μεγαλογαιοκτήμονας παραπέμπεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με την κατηγορία του βιασμού, τετελεσμένου και σε απόπειρα, και στη διενέργεια γεννετήσιων πράξεων με ανήλικη που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη και με ανήλικη που συμπλήρωσε τα 12 και όχι τα 14 έτη κατ' εξακολούθηση.

 «Με απειλούσε για να μην το πω πουθενά»

Η 21χρονη σήμερα νεαρή φοιτά στο σχολείο και είναι αποφασισμένη να το τελειώσει.

 «Όλα ξεκίνησαν όταν ήμουν 11 ετών. Ήταν καλός φίλος της οικογένειας, δεν είχε δώσει αφορμές. Μου είπε ότι θα πάμε μαζί μια βόλτα, εγώ δεν ήξερα τι θα γινόταν. Όλα αυτά συνέβαιναν για τέσσερα χρόνια. Ενημέρωσα πρώτα τους γονείς μου και μετά τον κατήγγειλα», λέει η νεαρή.

 «Είμαι ακόμα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεν μπορώ να προχωρήσω τη ζωή μου σαν ένα φυσιολογικό παιδί».

Η ίδια παραδέχεται ότι δεν μίλησε γιατί τον φοβόταν «Άρχισε να με απειλεί πολύ, να μην το πω σε κανέναν, να μην το πω στους γονείς μου. Φοβόμουν να μην μαλώσουν οι γονείς μου, φοβόμουν να μην μπω φυλακή όπως με φοβέριζε».

 «Έκανε δώρα σε όλη την οικογένεια, τα δικά μου ήταν πιο ακριβά. Εμένα μου πήρε ένα κινητό τηλέφωνο στο όνομά του. Με έβαζε να του στέλνω μηνύματα κρυφά, ερωτικού περιεχομένου».

 «Θα δικαιωθώ»

Το κορίτσι παραδέχεται πως με την υπόθεση να παίρνει επιτέλους τον δρόμο της Δικαιοσύνης, η ίδια χαίρεται και νιώθει πως θα δικαιωθεί.

Τέλος, η ίδια στέλνει ένα μήνυμα σε όποιο παιδί περνά κάτι αντίστοιχο να μην φοβάται να μιλήσει.

Να σημειωθεί ότι ο άνδρας είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, να παρουσιάζεται στο τμήμα δύο φορές τον μήνα και να μην πλησιάζει την 21χρονη. Εκείνος αρνείται τα πάντα, και δηλώνει αθώος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czyj07efz5p5)