Δεκάδες μηνύματα από τα κινητά των ανήλικων θυμάτων της 25χρονης Μαρίας Σ. έχουν ανακτήσει οι αστυνομικοί στα εγκληματολογικά εργαστήρια οι οποίοι προσπαθούν να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα ευρήματα για να αποκαλύψουν το σύνολο της δράσης του κυκλώματος.

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους, είναι και ο 36χρονος κομπάρσος Π.Δ. ο οποίος έχει παίξει σε βίντεο κλιπ και διαφημίσεις. Φέρεται να μετέφερε τις ανήλικες στα ραντεβού. Είναι ένας άνδρας με σωματική διαταραχή που έχει εμφανιστεί τόσο σε ένα βίντεο κλιπ γνωστής τραγουδίστριας όσο και σε αρκετές διαφημίσεις της τηλεόρασης.

Οι αστυνομικοί, δεν αποκλείουν ο κομπάρσος να χρησιμοποιείτο από το κύκλωμα, δηλαδή να …πουλούσαν τις γνωριμίες του στις ανήλικες ότι θα τους βρίσκουν επώνυμους και «λεφτάδες» πελάτες. Αυτό που έχει προκύψει μέχρι στιγμής είναι πως οι επτά ανήλικες, σύμφωνα με τα εως τώρα στοιχεία, έκαναν 3-5 ραντεβού την εβδομάδα, αποκομίζοντας τουλάχιστον 3.500 ευρώ το μήνα.

Οι αστυνομικοί του Ανηλίκων έχουν στα χέρια τους μηνύματα ανάμεσα στα θύματα και τους παιδοβιαστές, οι οποίοι κάθε άλλο παρά ενοχλούνται στο άκουσμα πως είναι ανήλικες.

Θύμα: Ρε άκουσε με, σου είπα είμαι 17. Δεν έχω κλείσει ακόμη τα 18.

Κατηγορούμενος: Καλά και 16 να ήσουν πάλι θέμα δεν θα είχα… Τελικά πίνεις κοπέλα μου, να φέρω τίποτε;

Θύμα: Όχι

Κατηγορούμενος: Οκ, εγώ μόνο μαύρο αλλά έχω και κοκαΐνη για τις γκόμενες που μου ζητάνε….Πάμε Γκάζι στο ξενοδοχείο να αράξουμε;

Θύμα: θα έχεις και τα 2.000 μαζί σου;

Κατηγορούμενος: Οκ, αλλά θα φέρεις και τη φίλη σου, εντάξει;».

Κάποιες από τις ανήλικες-θύματα του κυκλώματος, είχαν αρχίσει να νιώθουν πως τα πράγματα δεν είναι όπως πίστευαν οι ίδιες, όπως τουλάχιστον τους είχε τάξει η φερόμενη ως εγκέφαλος:

«Δεν θα βγει σε καλό αυτή η ιστορία. Η Μαρία φταίει για όλα. Μας κατέστρεψε. Στην αρχή το έκανε να μοιάζει εύκολο με τον «Α…ο» και δες που καταντήσαμε».

Σε άλλο διάλογο που έχει εντοπιστεί στο κινητό τηλέφωνο μιας εκ των θυμάτων του κυκλώματος, η ανήλικη μιλάει με την 25χρονη για το πως θα γίνεται η μοιρασιά των κερδών από τα ραντεβού.

Η ανήλικη θεωρεί πως η 25χρονη, ζητάει πολλά:

Ανήλικη: Άμα είναι να γίνει για τα μισά, εσύ βγάζεις 100 έτσι.

25χρονη: Εγώ δεν έχω φίλε και ούτε κάνω αν έκανα και εγώ στα αρ…α όλα αλλά ξέρεις ότι δεν έχω κανέναν να μου δίνει λεφτά. Αν είχα γονείς OK…

Ανήλικη: Ναι απλά αν είναι να μείνω να μείνω με 50 κι εσύ να έχεις 100…

25χρονη: Εγώ μ’ αυτά τρώω αν δεν έχω και αυτά δεν τρώω καν μα…α και το ξέρεις!»

Ανήλικη: Ρε φίλε κι εσύ να βγάλεις 100 και να μην κάνεις τίποτα ρε μα…α είναι άδικο γιατί έτσι…».

Υπενθυμίζεται πως η φερόμενη ως εγκέφαλος Μαρία Σ., ο 25χρονος σύντροφος της, μια 21χρονη που φέρεται να έκλεινε ραντεβού σε μια 17χρονη και οι τρεις συνεργοί του κυκλώματος που είχαν τον ρόλο των μεταφορέων των κοριτσιών στα ραντεβού, αναμένεται να απολογηθούν το πρωί της Παρασκευής.