Παρά τη δύσκολη καθημερινότητα, ένας 14χρονος από τη Νάξο καταφέρνει να συνδυάσει δουλειά για να βοηθήσει τον πατέρα του και σχολείο για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

Την περίπτωση του 14χρονου Βασίλη Γιακουμή από την Απείρανθο της Νάξου, ο οποίος αν και μαθητής, καθημερινά εργάζεται και ως βοσκός στο πλευρό του πατέρα του, παρουσίασε ο Alpha.

Όπως είπε το νεαρό αγόρι «έχω συνηθίσει και τα προλαβαίνω όλα» περιγράφοντας ότι η μέρα του ξεκινά καθημερινά στις 5 τα ξημερώματα.

«Το πρωί που ερχόμαστε 5 τα ξημερώματα και ταΐζουμε και μετά το Πάσχα που δίνουμε τα αρνία στους χασάπηδες, αρμέγουμε κιόλας» εξήγησε ο Βαγγέλης.

Ο ίδιος, μάλιστα, λέει ότι «δεν με έχει κουράσει η ζωή αυτή» καθώς, όπως είπε, «το Σαββατοκύριακο το περνάω πολύ ωραία, πηγαίνω με τον πατέρα μου στα κατσίκια και το βράδυ πάω βόλτες με τα ξαδέρφια μου».

Στην ερώτηση τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει ο 14χρονος απάντησε «γεωπόνος» ενώ στο ερώτημα αν τα καταφέρνει στα απαραίτητα μαθήματα, προσθέτει ότι «νομίζω ότι ναι τα πηγαίνω καλά» συμπληρώνοντας «διαβάζω το απόγευμα πριν βγω βόλτα».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czvwprggf241)