Μετά την εισαγγελική πρόταση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη, η δίκη για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό συνεχίζεται σήμερα-κεκλεισμένων των θυρών-με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υποστήριξης της κατηγορίας.

Πρώτη αγορεύει η μία εκ των τριών δικηγόρων, η Ασπασία Ταραχοπούλου.

*Διαβάστε εδώ: Απόστολος Λύτρας: “Η εισαγγελέας δεν είπε τίποτα για το ότι ο κατηγορούμενος πήγαινε την 12χρονη σε οίκους ανοχής -Εξοργιστική η πρόταση”

Κατά πληροφορίες, οι δικηγόροι των 26 κατηγορουμένων στην υπόθεση στην έναρξη της διαδικασίας προχώρησαν σε δήλωση διαμαρτυρίας, κάνοντας λόγο για στοχοποίησή τους,επειδή υπερασπίζονται τους εντολείς τους.

Μεταξύ άλλων, τόνισαν πως φορείς της κοινωνικής και πολιτικης ζωής, διαμαρτυρόμενοι για το περιεχόμενο της εισαγγελικής πρότασης, διατυπώνουν απόψεις στο δημόσιο διάλογο που «καταλύουν το κράτος δικαίου και καταρρίπτουν το τεκμήριο της αθωότητας».


Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έξω από το Εφετείο

Έξω από το Εφετείο από νωρίς το πρωί, τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, καθώς φορείς και συλλογικότητες πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ζητώντας αφενός την καταδίκη του 55χρονου βασικού κατηγορούμενου με τις βαρύτερες των ποινών και αφετέρου την απαλλαγή της κατηγορούμενης μητέρας της ανήλικης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czu7ynp8ie7d)