Σοκαρισμένος παραμένει ο τραγουδιστής, Γιάννης Ξανθόπουλος μετά το τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο ενεπλάκη και έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος, στη λεωφόρο Δεκελείας στο Μενίδι.

O νεαρός πήρε προχθές εξιτήριο από το νοσοκομείο και παρακολουθεί τις εξελίξεις. O 24χρονος που έγινε γνωστός πριν από 8 χρόνια, όταν συμμετείχε σε μουσικό τηλεπαιχνίδι, αγωνιά για την κατάσταση του τραυματία και όπως αναφέρουν στενοί συγγενείς του, παραμένει σοκαρισμένος από το δυστύχημα και συντετριμμένος από τον θάνατο του 19χρονου.

Διαβάστε ακόμα: Γιάννης Ξανθόπουλος: Ξεσπάει ο πατέρας του 19χρονου θύματος μετά την κηδεία - ''Εγκληματίας είναι και πρέπει να παραδοθεί''

Στο πλευρό του Γιάννη Ξανθόπουλου βρίσκονται από την πρώτη στιγμή και μια σειρά από συνάδελφοί του, που τα προηγούμενα χρόνια συνεργάστηκαν μαζί του.

Μάλιστα, ένας φίλος του μίλησε στην εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη» για την ψυχική του κατάσταση.

«Είναι παιδικός μου φίλος. Είναι αδερφός δεν είναι φίλος. Από μικροί κάνουμε παρέα. Σίγουρα δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά. Στο άκουσμα και μόνο αυτής της είδησης όλοι έχουν συγκλονιστεί πόσο μάλλον ο Γιάννης, ο όποιος ενεπλάκη σε όλο αυτό άθελά του. Στο νοσοκομείο μόνο τον επισκέφθηκα», είπε αρχικά.

«Σωματικά έχει πόνους στα πόδια και στο στήθος, από το τράνταγμα μετά από αυτό που συνέβη. Τώρα είναι σπίτι του και ούτε εγώ τον έχω δει. Δεν έχει το κουράγιο να μιλήσει ούτε τη δύναμη να πάει κάποιος να του μιλήσει, ούτε από εμάς ούτε από κανέναν. Ούτε στα τηλέφωνα θα απαντήσει, είναι πραγματικά σε τεράστιο σοκ με όλο αυτό που έχει γίνει», συμπλήρωσε αναφορικά με την ψυχική κατάσταση του τραγουδιστή.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czu6kvgj5lht)

«Είναι υπερβολικά ευαίσθητος και συμπονετικός δεν το αντέχει όλο αυτό» λέει ο φίλος του Γιάννη Ξανθόπουλου

Για το πώς το έμαθε, o φίλος του Γιάννη Ξανθόπουλου αποκάλυψε πως, «το πρωί με πήρε ο αδερφός του και μου είπε τι συνέβη. Ήταν κακιά στιγμή, δεν πιστεύω ότι κάποιος άνθρωπος ήθελε αν κάνει αυτό το πράγμα, δεν ήθελε να αφαιρέσει την ζωή κάποιου άλλου. Κανείς δεν θα το έκανε αυτό το πράγμα. Δεν ήταν ούτε νέος οδηγός ούτε δεν ήξερε να οδηγεί, δεν έτρεχε σαν τρελός ποτέ όσο οδηγούσε. Με το που βγήκε το αμάξι έκοψε επί τόπου για να μην πέσει, όπως θα κάναμε όλοι έτσι; Έκανε αυτό που θα πράτταμε όλοι. Έκοψε επί τόπου το τιμόνι αριστερά για να τον αποφύγει και να μην πέσει πάνω του και να τον σκοτώσει. Γιατί αν έπεφτε πάνω του… τι να σου πω αντανακλαστικά είναι αυτά. Είναι υπερβολικά ευαίσθητος και συμπονετικός δεν το αντέχει όλο αυτό».