Διακίνηση ναρκωτικών με υπηρεσιακό όχημα έκαναν δύο αστυνομικοί στην Ηγουμενίτσα, οι οποίοι συνελήφθησαν έπειτα από καταδίωξη τα ξημερώματα κοντά στο λιμάνι της πόλης, έχοντας μάλιστα στο αυτοκίνητο και έναν 19χρονο συνεργό τους.

Η αποκάλυψη της απίστευτης υπόθεσης ήταν αποτέλεσμα διαρκούς παρακολούθησης των τελευταίων ημερών, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι δύο αστυνομικοί σχετίζονται με διακίνηση ουσιών.

Σήμερα τα ξημερώματα όταν συνάδελφοί τους τους είδαν να μεταφέρουν δέματα και να επιβιβάζουν τον 19χρονο Αλβανό μέσα στο όχημα της ασφάλειας με το οποίο μετακινούνταν, αποφάσισαν να κάνουν την κίνησή τους.

Ο αστυνομικός που οδηγούσε το όχημα με τα ναρκωτικά προσπάθησε να διαφύγει. Κατά τη διάρκεια όμως της καταδίωξης ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε τέσσερα σταθμευμένα οχήματα. Οι δράστες συνελήφθησαν, ενώ στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου εντοπίστηκαν δέματα που περιείχαν συνολικά 102 κιλά και 670 γραμμ. χασίς.

Το γεγονός μάλιστα ότι διακινούσαν τις ποσότητες με υπηρεσιακό όχημα προκειμένου να αποφεύγουν τυχόν ελέγχους προκαλεί εκνευρισμό στους νομοταγείς συναδέλφους τους, οι οποίοι σχηματίζουν δικογραφία σε βάρος τους και αναμένεται σήμερα να τους μεταφέρουν στον αρμόδιο εισαγγελέα.