Σοκ έχει προκαλέσει στα social media η είδηση του θανάτου του γνωστού Έλληνα Tik Toker «Tzane», ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο, όταν έπεσε από μπαλκόνι που δεν είχε κάγκελα σε χωριό της Ιταλίας.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Ο Tzane βρισκόταν στην ευρωπαϊκή πόλη με την παρέα του και συγκεκριμένα σε κάποιο εγκαταλελειμμένο χωριό, το οποίο ήθελαν να εξερευνήσουν. Το εν λόγω χωριό εγκαταλείφθηκε από πολλούς μετά από ζημιές, που προκλήθηκαν από τους σεισμούς του 1783. Υπέστη κατολισθήσεις και πλημμύρες με την πάροδο του χρόνου και τελικά εκκενώθηκε το 1971, όταν και κηρύχθηκε ακατοίκητο. Η εξερεύνηση του χωριού αυτού φάνηκε τελικά πως ήταν μοιραία, αφού κατά τη διάρκειά της, έπεσε από ένα μπαλκόνι, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Στο MEGA μίλησε ένας Tik Toker ο οποίος εξήγησε για ποιο λόγο ο Tzane βρισκόταν στην Ιταλία. Όπως είπε: «Σύμφωνα με αυτά που έχουν δημοσιευτεί πήγαν για ένα γύρισμα σε αυτό το χωριό για να γυρίσουν ένα βίντεο. Τα βίντεο έχουν να κάνουν με το πόσο ακραίος μπορείς να γίνεις καθώς οι πλατφόρμες το προωθούν αυτό. Ο Tzane ήταν 20 ετών και κάτι. Ήταν μία ομάδα τεσσάρων ατόμων και κάποιος που κινηματογραφεί. Κατά την ώρα των γυρισμάτων έγινε το μοιραίο. Τα υπόλοιπα παιδιά είναι καλά. Το θέμα είναι να μην διακινδυνεύουν τις ζωές τους και οι ίδιοι και αυτοί που τους βλέπουν».

Την τραγική είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή φίλος του με ανάρτηση στα social media αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Καλησπέρα παιδιά. Δυστυχώς, ο Tzane δεν είναι μαζί μας πλέον. Έφυγε από κοντά μας χθες το απόγευμα στο ταξίδι που έχουμε κάνει στην Ιταλία. Προσευχηθείτε μαζί μας για την ψυχούλα του να αναπαυθεί εν ειρήνη».

Λίγες ώρες αργότερα, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης προχώρησε κι εκείνος σε ανάρτηση επιβεβαιώνοντας την τραγική είδηση. Όπως έγραψε ο Instagrammer: «Δεν είναι τρολ όπως είπα ή κάποιου είδους φάρσα. Ο Κόγιας πιθανότατα πάνω στη σύγχυσή του, το έχει αποτυπώσει με τέτοιο τρόπο που μοιάζει με πλάκα, αλλά δυστυχώς δεν είναι πλάκα».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czsow7irwngh)

 

Χρειάστηκαν ώρες για να ανασύρουν τη σορό του

Ιταλικά ΜΜΕ παρουσίασαν σε ρεπορτάζ τους την επιχείρηση διάσωσης, που στήθηκε για την ανάσυρση της σορού του TikToker. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ιταλίας, οι δυνάμεις διάσωσης του Στρατού και της Πυροσβεστικής, που έφτασαν στο σημείο χρειάστηκαν ώρες μέχρι να προσεγγίσουν το σημείο και τελικά χρειάστηκε η συνδρομή ελικοπτέρου, καθώς ήταν αδύνατη η ανάσυρση με άλλον τρόπο,

Όπως γράφουν τοπικά ΜΜΕ: «Οι πυροσβέστες, λαμβάνοντας υπόψη τη δυσκολία ανόδου στην πλαγιά, κάλεσαν το ελικόπτερο Drago VF62 του τμήματος πτήσης Lamezia Terme του σώματος, που διαθέτει το κατάλληλο φορείο για να περισυλλέξει τη σορό που μεταφέρθηκε στο λιμάνι Saline Joniche».

Ghorio di Rogudi (RC): Recuperato il corpo di un giovane escursionista

Η είδηση του θανάτου του νεαρού TikToker σκόρπισε τη θλίψη, με το κοινό του να έχει σοκαριστεί με τον τρόπο που έχασε τη ζωή του.