Βγήκε από το νοσοκομείο ο μάγειρας από τη Θεσσαλονίκη, που μαχαιρώθηκε από πελάτη επειδή δεν είχε μείνει ικανοποιημένος από το κοντοσούβλι. «Ζω από θαύμα», λέει, δείχνοντας τα τραύματά του. «Εδώ είναι το μαχαίρι .Είναι τρείς πόντους μέσα. Είχα Άγιο, μάλλον!», λέει σοκαρισμένος ο άνδρας. 




Ενώπιον της δικαιοσύνης θα βρεθεί την αύριο (14/3) ο άνδρας που τον μαχαίρωσε στην κοιλιά μέσα σε ουζερί της Θεσσαλονίκης.

Το θύμα περιγράφει στο STAR πώς ακριβώς συνέβησαν όλα: «Μου λέει θέλω κοντοσούβλι, μου λέει είναι σημερινό το κοντοσούβλι; Λέω επιμένω σου ειπα και στην αρχή. Μου λεει είναι σημερινό; Ναι, πάλι. Ε οχι λέει. Άρχισε να μου βρίζει τη μάνα, άρχισε να βρίζει τη μάνα του αφεντικού, ότι έβγαινε από το στόμα του, λέω ώπα, δε θα μου βρίζεις τη μάνα μου. Είμαι 65 χρονών, λίγο σεβασμό, σε βλέπω που έχεις πιει αλλά σταμάτα είπα. Δεν σταματούσε, αρπάζει το πιρούνι και κάνει το πιρνούνι έτσι, σαν αυτούς που πάνε να παλέψουνε».

Ο μάγειρας καταφέρνει να τον αφοπλίσει και να του αρπάξει το πιρούνι απο τα χέρια όμως ο 52χρονος στο άλλο χέρι κρατούσε το μαχαίρι το οποίο κάρφωσε στην κοιλιά του κύριου Σπύρου.

«Και κάνει μια έτσι "Αχχχχ" με όλη την ψυχή του. Δηλαδή σαν να έριξε σε κρέας σκοτωμένο. Τέτοιο άνθρωπο δεν έχω ξαναδεί. Αυτή η εικόνα έχει μείνει πάνω στα μάτια μου. Δεν μπορώ να τη βγάλω. Ποτέ μου βγαίνει νύχτα, πότε μέρα, όποτε βλέπω μαχαίρι μου βγαίνει αυτό. Δεν τρώω πια με μαχαίρι, μόνο με κουτάλα», προσθέτει.

Θεσσαλονίκη: Μετανιωμένος ο δράστης της επίθεσης στον μάγειρα

Ο δράστης, ο οποίος ήταν πελάτης στο ουζερί, αμέσως μετά την πράξη του εξαφανίστηκε. Για 10 μέρες ήταν άφαντος. Πριν λίγες ωρες παραδόθηκε και σήμερα (13/3) το πρωί πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο.

Το θύμα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και τώρα προσπαθεί να αναρρώσει και να ξεπεράσει το σοκ, ενώ σε βάρος του δράστη έχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.