Συγκλονίζει το νέο βίντεο από το δυστύχημα στις Αχαρνές, όπου σκοτώθηκε ένας 19χρονος, ενώ τραυματίστηκε και ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος, το όχημα του οποίου έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο στο οποίο συνοδηγός ήταν ο άτυχος 19χρονος.

Υπενθυμίζεται ότι από το τροχαίο δυστύχημα, που έγινε λίγο μετά τις 5 το πρωί, έχασε τη ζωή του ο 19χρονος συνοδηγός του άλλου αυτοκινήτου και ο οδηγός νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος τραυματίστηκε ελαφρύτερα.

Πώς έγινε το τροχαίο στις Αχαρνές

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος, την ώρα που κινούνταν στη Λεωφόρο Δεκελείας, είδε ένα όχημα να παραβιάζει το STOP από κάθετο δρόμο και να εισέρχεται σε αυτήν χωρίς να ελέγξει. Ο τραγουδιστής, για να αποφύγει το προπορευόμενο όχημα που μόλις είχε μπει στην οδό, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, όπου εκεί συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν δύο 19χρονοι, που πήγαιναν εκείνη την ώρα στην εργασία τους, με τον έναν να χάνει τη ζωή του και τον άλλον να τραυματίζεται σοβαρά.

Στο τρίτο όχημα επέβαιναν μία γυναίκα και ένας άνδρας, οι οποίοι σταμάτησαν λίγα μέτρα από το τροχαίο που σημειώθηκε στη Λ. Δεκελείας, κατέβηκαν από το όχημα και προσπάθησαν να δουν τι έχει συμβεί. Περίπου τρία λεπτά αργότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Alpha, τα δύο άτομα ξαναμπαίνουν στο όχημα και απομακρύνονται από το σημείο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czsnmje72zvd)

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της εκπομπής του Alpha «Tlive», το όχημα του τραγουδιστή κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα επί της Λεωφόρου Δεκελείας, η οποία ξεπερνούσε τα 80 χιλιόμετρα, σε περιοχή που το όριο είναι τα 50. Τη συγκεκριμένη εκτίμηση έκανε ο ειδικός εμπειρογνώμονας Γιώργος Καραμέρης.

Παράλληλα, η Τροχαία της Νέας Ιωνίας είναι πολύ κοντά στο να εντοπίσει τον οδηγό του οχήματος που παραβίασε το STOP, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και εγκατάλειψη ύστερα από τροχαίο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czsnz6kffr2x)

Τι λέει το περιβάλλον του τραγουδιστή για το τροχαίο στις Αχαρνές

Το περιβάλλον του τραγουδιστή μίλησε στην ίδια εκπομπή και τόνισε σχετικά με το τροχαίο: «Βγήκε ένα αυτοκίνητο από STOP. Ο Γιάννης προσπάθησε να το αποφύγει. Λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, έχασε τον έλεγχο του δικού του οχήματος, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε άλλο διερχόμενο αμάξι, στο οποίο ήταν δύο επιβαίνοντες, εκ των οποίων ο ένας κατέληξε. Είμαστε πολύ άσχημα όλοι. Ο Γιάννης δεν έτρεχε, γύρω στα 50 χιλιόμετρα ήταν. Δεν τρέχει γενικά. Επειδή δεν το ακούμπησε κανείς, αυτό το αυτοκίνητο εξαφανίστηκε και τώρα το ψάχνουμε».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czsnvtoszzfl)

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czso3v146bu1)

Πατέρας 19χρονου που τραυματίστηκε θανάσιμα: "Τα όνειρα ζωής δεν είχαν ξεκινήσει ακόμα"

Ο πατέρας του 19χρονου Αντώνη, που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο στις Αχαρνές, τόνισε στο «T-live»: «Στη δουλειά του πήγαινε ο γιος μου, όπως κάθε μέρα. Καλό παιδί, τίμιο. Τα όνειρα ζωής δεν είχαν ξεκινήσει ακόμα. Είχε τελειώσει τις σπουδές και δούλευε σε μια κάβα. Σπούδασε ψυκτικός».

Μητέρα 19χρονου τραυματία: "Έπεσα πάνω στα παιδιά", έλεγε ο Γιάννης

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η μητέρα του 19χρονου τραυματία οδηγού για το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον γιο της αμέσως μετά το θανατηφόρο τροχαίο.

 «Το παιδί με πήρε κατευθείαν τηλέφωνο και μου είπε "μαμά, ήρθε ένας και μας χτύπησε από την αντίθετη πλευρά. Ήρθε πάνω μας, μας έχει πετάξει στην κολόνα. Έχω χτυπήσει κι εγώ, και ο Αντώνης πονάει πάρα πολύ". Του είπα έρχομαι. Μόλις πήγα εκεί, και τα δύο παιδιά ήταν κάτω. Φώναζε ο Αντώνης "πονάω, βοηθήστε με", ενώ ο Γιάννης έλεγε "έπεσα πάνω στα παιδιά"».

Μιλώντας για το 19χρονο παιδί της, είπε πως «ο Ανδρέας είναι καλύτερα. Έχει ράμματα στη μύτη, στο σαγόνι, στο αυτί, έχει γρατζουνιές παντού. Περιμένουμε τώρα να γίνει το χειρουργείο για τον αστράγαλό του. Σημασία έχει ότι το παιδί είναι ζωντανό. Η ψυχολογική του κατάσταση είναι πάρα πολύ άσχημη. Ρωτάει συνέχεια για τον Αντώνη. Δεν του έχω πει ότι πέθανε. Δεν του έχουν πει τίποτα. Είναι μπερδεμένος. Με ρώτησε "ο Αντώνης έφυγε;" και άρχισε να κλαίει, ενώ ρωτάει και τους φίλους του "έχετε κανένα νέο από τον Αντώνη;"».

 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czso1kgv2vb5)