Δύσκολες ώρες τόσο για την οικογένεια του Γιάννη Ξανθόπουλου όσο και για την οικογένεια του 19χρονου οδηγού του Ι.Χ., πάνω στο οποίο έπεσε ο τραγουδιστής στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης  στο Μενίδι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο νεαρός.

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Ξανθόπουλος: Τα πρώτα λόγια μετά το δυστύχημα - Νέο βίντεο-ντοκουμέντο

Η μητέρα του τραυματία μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αποκάλυψε πως ο γιος της έχει κάποια τραύματα στο πρόσωπο, αλλά έχει επαφή με το περιβάλλον και επικοινωνία.

«Είχε Άγιο το παιδί μου. Μακάρι να ζούσε και το άλλο παιδί και να ήταν τραυματίας, όπως ο γιος μου. Ήταν κολλητοί από παιδιά, σπούδαζαν και παράλληλα δούλευαν μαζί. Την ώρα του δυστυχήματος πήγαιναν στη δουλειά. Το κακό έγινε πέντε λεπτά πριν φτάσουν», είπε.

Σε κατάσταση σοκ ο Γιάννης Ξανθόπουλος μετά το τροχαίο δυστύχημα: "Έπεσα πάνω στα παιδιά"

Σύμφωνα με την ίδια, ο τραγουδιστής, φτάνοντας κι εκείνος τραυματισμένος στο νοσοκομείο, έλεγε συνεχώς «έπεσα πάνω στα παιδιά, έπεσα πάνω στα παιδιά».

«Δε θέλω να μιλήσω στον τραγουδιστή και σε κανέναν. Είμαι πολύ ταραγμένη, το μόνο που θέλω είναι να γίνει το παιδί μου καλά. Μακάρι να ήταν και ο Αντώνης εδώ. Μόνο τη μητέρα του σκέφτομαι. Δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, η πινακίδα του αυτοκινήτου του τραγουδιστή βρέθηκε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του γιου μου», είπε η μητέρα του 19χρονου.

Η Τροχαία ερευνά τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας για να διαπιστώσει αν εμπλέκεται και τρίτο αυτοκίνητο, που σύμφωνα με πληροφορίες παραβίασε STOP.

Υπάρχουν, επίσης, πληροφορίες ότι στο σημείο υπήρχε όντως ένα αυτοκίνητο από το οποίο κατέβηκαν δύο άτομα, είδαν τι συνέβη και μετά έφυγαν. Η Αστυνομία αναζητεί τα δύο αυτά άτομα αρχικά ως μάρτυρες, δεν αποκλείει όμως να εμπλέκονται και στο δυστύχημα.