Σε κατάσταση σοκ είναι ο Γιάννης Ξανθόπουλος μετά το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη.

Το δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (12/03) στο Μενίδι, με έναν 19χρονο να χάνει τη ζωή του και έναν ακόμα νεαρό να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο τραγουδιστής ήταν ο οδηγός του μοιραίου οχήματος με το οποίο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο των δύο ατόμων.

Σε βίντεο-ντοκουμέντο φαίνεται πως ένα όχημα περνάει από STOP, με το όχημα του τραγουδιστή να κάνει ελιγμό για να το αποφύγει. Το τζιπ του Γιάννη Ξανθόπουλου φαίνεται να χτυπά πλαγιομετωπικά το αυτοκίνητο των δύο νεαρών.

Η μητέρα του τραγουδιστή αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης (13/03) στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» πως ο γιος της παρακολουθείται από ψυχολόγο, καθώς είναι σοκαρισμένος με όσα συνέβησαν. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είναι στο νοσοκομείο. Όταν γίνεται αυτό το πράγμα, πώς να είναι; Πώς να είναι ένα νέο παιδί, που αυτό το πράγμα δεν ξέρουν πώς έγινε; Είναι και ζωντανός. Μίλησε και με τον ψυχολόγο. Πώς να είναι… Δεν είναι εύκολο».

Στη συνέχεια, η μητέρα του Γιάννη Ξανθόπουλου πρόσθεσε: «Χαίρομαι για τον γιο μου, που είναι ζωντανός, αλλά λυπάμαι και για τους άλλους. Στο αυτοκίνητο ήταν μόνος του».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czsh58kf1k8h)