Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο. Όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ της εκπομπής Live News, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έπαιξε πάνω από 500.000 ευρώ και έχασε 180.000 ευρώ. Μάλιστα, ο Πολυχρονόπουλος επισκέφθηκε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών τουλάχιστον 1.000 φορές. Σε κάποια από τις περιπτώσεις που διερευνώνται, είχε ποντάρει 200.000 από λογαριασμούς συγγενών και paypal και είχε χάσει 160.000 ευρώ.

Όλα αυτά ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Επιπλέον, από έρευνα των Αρχών σε συνδυασμό με ιδιωτικές εταιρείες κι άλλες κρατικές Αρχές, ο κ. Πολυχρονόπουλος έχει ποντάρει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών 500.000€ από λογαριασμούς της μητέρας του και συγγενών, όπου από αυτά έχει χάσει 180.000 ευρώ.

Πρόκειται για τους ίδιους λογαριασμούς που κατέθεταν χρήματα άνθρωποι με σκοπό να προσφέρουν βοήθεια.

Ο εμπνευστής της κοινωνικής κουζίνας ο «Άλλος Άνθρωπος» φαίνεται επίσης να έχει ποντάρει 200.000 και σε άλλη στοιχηματική εταιρεία από λογαριασμούς συγγενών και paypal, όπου σε αυτή την περίπτωση έχει χάσει 160.000€, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από την μέχρι τώρα εν εξελίξει έρευνα.

Τώρα, καθώς οι νέες αποκαλύψεις σχετικά με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, τον εμπνευστή και ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας έρχονται στη δημοσιότητα, το ερώτημα είναι πού θα σταματήσουν.

 «Θα δείτε πράγματα που δε θα τα πιστεύετε»

«Παρατηρούμε από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε αυτή η ιστορία μια σταδιακή αποδόμηση του κατηγορητήριου, εντός εισαγωγικών, γιατί κατηγορητήριο δεν υπάρχει», λέει, μιλώντας στο MEGA, ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, Νίκος Αλεξανδρής.

 «Ξεκίνησε υποτίθεται μια έρευνα της Αρχής για τα συγκεκριμένα αδικήματα, μεταξύ των οποίων και της απάτης. Η απατή σταδιακά έφυγε. (…) Η αρχική διάταξη της Αρχής είναι ανακριβής διότι δεν ερευνώνται πια τα 600.000».

Όπως λέει ο κ. Αλεξανδρής: «Περιμένετε, θα δείτε πράγματα που ούτε εσείς δε θα τα πιστεύετε. Κάθε μέρα που περνάει θα δείτε ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια πραγματικότητα σαν αυτήν που περιγράφετε».