Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνου αναμένεται να περάσουν σήμερα οι άλλοι δύο δράστες για την υπόθεση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικης στο Ρέθυμνο. Πρόκειται για τον 48χρονο Ρουμάνο, λαντζέρη στο επάγγελμα, που είχε σεξουαλικές επαφές με την ανήλικη το 2022, καθώς και τον 56χρονο σύντροφο της μητέρας της 15χρονης, ο οποίος είχε επίσης σεξουαλικές επαφές μαζί της, οι οποίοι φέρουν κακουργηματικές διώξεις.

Διαβάστε ακόμα: Ρέθυμνο: Προφυλακιστέος ο 48χρονος Ρουμάνος για τη σεξουαλική εκμετάλλευση 15χρονης

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Δευτέρα, οδηγήθηκε στον ανακριτή ο 48χρονος Ρουμάνος, πιθανολογούμενος πατέρας του μωρού, καθώς είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της εννέα μήνες πριν. Μετά το τέλος της απολογίας του ο ανακριτής με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα αποφάσισε την προφυλάκισή του.

Ρέθυμνο: Η εγκυμοσύνη και οι έρευνες των Αρχών

Όλα αποκαλύφθηκαν στις αρχές Μαρτίου, όταν η 15χρονη έφτασε με τη μητέρα της στο νοσοκομείο Ρεθύμνου σε προχωρημένη κύηση.

Νωρίτερα, είχε επισκεφθεί έναν ιδιώτη γυναικολόγο, καθώς είχε προβλήματα με την έμμηνο ρύση της, χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι είναι έγκυος. Εκεί, ο γυναικολόγος τής ανέφερε πως βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και τη συμβούλεψε να πάει στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Στις αρχές Μαρτίου, η 15χρονη έφερε στον κόσμο ένα υγιές κοριτσάκι, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν πως δεν ήταν γνωστό ποιος είναι ο πατέρας.

Άμεσα, οι γιατροί και η διοίκηση του νοσοκομείου ενημέρωσαν την Αστυνομία, η οποία ξεκίνησε τις έρευνες, ενώ τη 15χρονη άρχισε να παρακολουθεί και ψυχίατρος.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης και των καταθέσεων που έλαβαν οι αστυνομικές Αρχές διαπίστωσαν πως η ανήλικη από την ηλικία των 13 χρόνων είναι θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Όπως διαπιστώθηκε, ο σύντροφος της μητέρας της, αλλά και ένας λαντζέρης είχαν σεξουαλικές επαφές μαζί της.

Μάλιστα, πριν από εννέα μήνες φαίνεται πως η 15χρονη είχε σεξουαλικές επαφές με τον 48χρονο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czqw2nbvjdex)