Σε σοκ είναι η κοινωνία των Ιωαννίνων όπου άνδρας άρπαξε βρέφος από το νοσοκομείο Ιωαννίνων. Ο άνδρας ισχυρίστηκε πως είναι ο πατέρας του παιδιού, χωρίς όμως αυτό να έχει διαπιστωθεί. Όταν ο άνδρας ζήτησε να πάρει το παιδί ισχυριζόμενος πως είναι ο πατέρας του, οι γιατροί δεν τον άφησαν.

Ωστόσο, ο άνδρας κατάφερε να πάρει το βρέφος και φύγει από την πίσω πόρτα. Στη συνέχεια, πήγε το παιδί σε συγγενή και εκεί τον εντόπισαν οι Αρχές που είχαν ειδοποιηθεί από τους γιατρούς και τον συνέλαβαν.

Η οικογένεια του παιδιού δεν έχει εντοπιστεί καθώς το παιδί νοσηλευόταν στο νοσοκομείο μετά από εισαγγελική εντολή.

Ο 32χρονος διέφυγε από την πίσω πόρτα με φορτηγό, ωστόσο λίγο αργότερα συνελήφθη


Ιωάννινα: «Επίσημος συνοδός του παιδιού ήταν ο συγκεκριμένος κύριος» λέει ο πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιωαννίνων

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Γιώργος Φλούδας μίλησε στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα».

«Το παιδί νοσηλευόταν από 20 Φλεβάρη έως και σήμερα το μεσημέρι και ο επίσημος συνοδός του παιδιού ήταν ο συγκεκριμένος κύριος», είπε ο κ. Φλούδας.

Και συνέχισε: «Όταν ενημερώθηκε ο κύριος πως το παιδί θα πάει σε ίδρυμα υπήρξε μία αντίδραση. Το προσωπικό ενήργησε άμεσα όταν αντιλήφθηκε πως έφυγε με το μωρό. Το σίγουρο είναι πως σήμερα μεταφέρθηκε το παιδί με εισαγγελική εντολή στο Νοσοκομείο της Άρτας».