Αμετάκλητη έγινε εδώ και λίγες ημέρες η ομόφωνη αθωωτική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Βορείου Αιγαίου, που απάλλαξε τoν καθηγητή μέσης εκπαίδευσης, ο οποίος είχε κατηγορηθεί από μαθήτριες για παρενόχληση (ασελγείς χειρονομίες) κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» μίλησε ο καθηγητής όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «τα κορίτσια έφτιαξαν μία απεχθή ιστορία για να δικαιολογήσουν απουσίες ή μια παραβατική συμπεριφορά και στη συνέχεια εγκλωβίστηκαν σε αυτή την ιστορία. Οι γονείς τους την υιοθέτησαν. Πολλές φορές ένα παιδί μπορεί να λέει ψέματα, το χειρότερο όμως είναι οι γονείς να το αποδέχονται χωρίς να το ψάξουν».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czp7k82mue7t)
«Αργότερα όταν έγινε έλεγχος στα απουσιολόγια τα συγκεκριμένα κορίτσια έλειπαν από την τάξη[…] Φανταστείτε ήρθαν οι συμμαθητές τους μάρτυρες υπεράσπισης μου. Η απόφαση ήταν ομόφωνα αθωωτική, αλλά άργησε πολύ να βγει. 5,5 χρόνια μαρτυρίου, ψυχολογικού, οικονομικού τα πάντα», συμπλήρωσε.

Καταλήγοντας ο εκπαιδευτικός τόνισε πόσο σημαντική ήταν η συμβολή της οικογένειας του που στάθηκε δίπλα του σε όλη αυτή την πορεία. Ο δικηγόρος του καθηγητή μιλώντας στον Κώστα Τσουρό ανέφερε ότι η αγωνία τόσο του εντολέα του όσο και της οικογένειας του ήταν πολύ μεγάλη μέχρι να βγει η αθωωτική απόφαση, και παράλληλα θέλησε να τονίσει ο νομικός παραστάτης την σημασία του σεβασμού στο τεκμήριο αθωότητας.