Αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Λάρισα η είδηση ότι ένας 47χρονος γιατρός συνέληφθη με την κατηγορία ασελγών πράξεων εις βάρος της 3,5 ετών κόρης του.
Η έρευνα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ξεκίνησε έπειτα από τηλεφωνική ενημέρωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», με τον κατηγορούμενο να εντοπίζεται και να συλλαμβάνεται εντός της οικίας.


Λάρισα: «Δεν θα την πείραζα ποτέ»

Ο κατηγορούμενος γιατρός, που αρνείται τις κατηγορίες, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!».

«Αρνούμαι κατηγορηματικά τις κατηγορίες που μου αποδίδονται. Δεν θα πείραζα ποτέ την κόρη μου. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πως το μοναδικό μου μέλημα ήταν πάντα το παιδί, από τη στιγμή της γέννησής του», είπε αρχικά ο 47χρονος γιατρός.

«Σχετικά με τα όσα αναφέρονται για δήθεν παλαιότερες συμπεριφορές μου, αν αυτές υποθέσουμε ότι είναι αληθινές, που δεν είναι, θα έπρεπε η πρώην σύζυγός μου άμεσα να με καταγγείλει στις αρμόδιες αρχές, αλλιώς είναι επικίνδυνη και δεν μπορεί να προστατέψει το ίδιο της το παιδί. Ακόμη είναι δυνατόν να υπήρχαν φωτογραφίες και στοιχεία με εμένα δήθεν γυμνό και αυτά να μην αναφέρθηκαν ποτέ από την ίδια στις τόσες δικαστικές μας διαμάχες; Δυστυχώς, όλα αυτά προκύπτουν ξαφνικά τώρα που της δόθηκε η ευκαιρία, ώστε να ικανοποιηθεί ο εγωισμός της με το να με διαβάλει. Η αλήθεια θα λάμψει μετά τα αποτελέσματα των αστυνομικών αρχών»,
συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czp24ikazrn5)


«Ο κατηγορούμενος αρνείται τα πάντα» λέει ο δικηγόρος του 47χρονου

Στην εκπομπή μίλησε και ο Γιάννης Αργυρόπουλος, δικηγόρος του κατηγορούμενου.

«Ο κατηγορούμενος αρνείται τα πάντα. Η δικαστική διαμάχη είναι το τελευταίο έτος. Το μοναδικό ενοχοποιητικό στοιχείο είναι η κατάθεση του παιδιού. Η απορία είναι εάν αυτά είναι βιωματικά ή αφηγηματικά. Ο κατηγορούμενος θεωρεί πως επειδή η μητέρα προσπαθεί να διαβάλει τον πατέρα στο παιδί. Δεν ήταν γυμνός μέσα στο αμάξι, όπως ήταν στο αυτοκίνητο έτσι ήταν και στον παιδότοπο. Η θέση του ήταν πως περίμεναν στο αμάξι γιατί τάιζε το παιδί».
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czp3agy17vkh)



Συγχωριανός: «Αυτά τα πράγματα ένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν τα κάνει»

Στην εκπομπή μίλησε και ένας συγχωριανός του κατηγορούμενου.

«Εγώ πιο πολύ τον έβλεπα στην παιδική χαρά εδώ που έφερνε το παιδάκι. Ήταν ένας υπερκινητικός άνθρωπος, δηλαδή στις κινήσεις που έκανε, έδειχνε στους κατοίκους εδώ πέρα ότι δεν στέκει καλά στο μυαλό του, έχει κάποιο θέμα. Ένα παράδειγμα, Οκτώβριο μήνα, ήρθε δίπλα σε ένα αναψυκτήριο που είναι στην παιδική χαρά, πήρε το μπουκάλι με το… που πλέουν τα πιάτα και έλουζε το παιδάκι μέσα στην παιδική χαρά με το λάστιχο» είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Κάποιες άλλες φορές ανέβαζε το αμάξι πάνω στην παιδική χαρά, που είναι πεζόδρομος γύρω γύρω, νύχτα με αναμμένα τα φώτα, ανοιχτές οι πόρτες και έτρεχε γύρω γύρω το πιτσιρίκι και το κυνηγούσε αυτός 11 η ώρα τη νύχτα. Άλλες φορές, τον έχουν δει και άλλοι άνθρωποι, τον έχω δει κι εγώ , έβαζε το πιτσιρίκι στη θέση του οδηγού και έτρεχε στον παραλιακό με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Αυτά τα πράγματα ένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν τα κάνει. Πάντα το παιδί το κρατούσε στην αγκαλιά, στο τιμόνι πάνω και οδηγούσε. Δεν το άφηνε στο καρεκλάκι ή δίπλα στη θέση του συνοδηγού. Από το διπλανό χωριό που ήταν η γυναίκα του τον είχαν καταγγείλει. Έχουν γίνει αρκετές καταγγελίες, μαλώματα, ξυλοδαρμοί, κυνηγούσε με τσεκούρια στο δίπλα χωριό τα παιδιά».

«Τάχα τον ενοχλούν, τάχα κάνουν φασαρία. Τον ενοχλούσαν τα παιδιά γιατί φώναζαν, έπαιζαν. Τον έχουν καταγγείλει αρκετές φορές και η αστυνομία έχει έρθει και τον πήραν μέσα και τον ξανάφησαν και την άλλη μέρα πάλι το ίδιο. Υπάρχουν και κάτι φωτογραφίες, δεν τις έχω εγώ, απλώς τις είδα, πέρυσι το καλοκαίρι με πήρε ο πεθερός του τηλέφωνο, μου λέει αν μπορείς λίγο να με εξυπηρετήσεις. Του λέω τι; Έμενε σε κάτι ενοικιαζόμενα και είχε μία ξαπλώστρα με ομπρέλα. Λέει είναι ο γιατρός εκεί γυμνός και έχει το παιδί αγκαλιά. Λέω εγώ δεν μπορώ να πάω, μπορεί να βγάλει όπλο» πρόσθεσε.

Στα όσα είπε, ο συγχωριανός του κατηγορούμενου, απάντησε ο δικηγόρος του.

«Εάν υπήρχε περίπτωση να απειλεί παιδιά οι γονείς θα του είχαν κάνει έκκληση. Τον συγκεκριμένο κύριο τον πήρε ο πεθερός του. Κρατάω μία επιφύλαξη για το εάν αυτά που λέει έχουν σχέση με τις φιλικές σχέσεις τους. Η μητέρα ήταν ενημερωμένη πως θα πάνε να τον συλλάβουν».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czp3b88ul9a9)