«Φιλικές κουβέντες» με μέλη μαφιόζικων οργανώσεων και άτομα που κινούνται στον χώρο της νύχτας, πραγματοποιούν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προκειμένου να εντοπίσουν τον ηθικό αυτουργό αλλά και τους δράστες της πρωινής επίθεσης με ισχυρό μηχανισμό στον Πειραιά. Στόχος του αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού ήταν πρατήριο υγρών καυσίμων στον Πειραιά, στην οδό Σκυλίτση το οποίο φέρεται να σχετίζεται με πρόσωπο που βρίσκεται κρατούμενος σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Η επίθεση, ξεκάθαρα ήταν ένα μήνυμα προς τον υπεύθυνο του πρατηρίου σχετικά με τις δραστηριότητες του αλλά και τις… επεκτατικές διαθέσεις των βομβιστών. Στον πόλεμο της νύχτας, η σημερινή βομβιστική επίθεση είναι ακόμη μια «μαύρη σελίδα» που ευτυχώς, δεν κατέληξε σε εκατόμβη θυμάτων. Ο μηχανισμός περιείχε πολλά κιλά εκρηκτικής ύλης και ο τρόπος που είχε τοποθετηθεί οδήγησε το οστικό κύμα προς το πρατήριο καυσίμων αλλά και προς τα γειτονικά κτίρια.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czo5nqfrmubl)

Από πραγματική τύχη δεν υπήρξαν θύματα, πεζοί ή επιβάτες οχημάτων, ενώ το ίδιο τυχεροί στάθηκαν και οι εργαζόμενοι του πρατηρίου καυσίμων. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν ήδη ξεκινήσει την ανάλυση των οπτικών υλικών που συγκεντρώθηκαν από το πρατήριο και τα γύρω κτίρια αναζητώντας τους δράστες. Έως τώρα, από τις μαρτυρίες που έχουν συγκεντρωθεί από κατοίκους της περιοχής, δεν έχουν προκύψει ευρήματα που να βοηθούν την εξέλιξη της έρευνας.

Η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. έχει δώσει εντολές να υπάρξει έντονη παρουσία τις επόμενες ημέρες στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, στα καταστήματα και τους χώρους όπου κινούνται τα μέλη των μαφιόζικων οργανώσεων. Η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων πρέπει να είναι έντονη και διαρκής, εως ότου ξεκαθαρίσει η υπόθεση και εντοπιστούν οι δράστες της επίθεσης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czo8gyjozhdt)