Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 22χρονος κατηγορούμενος για την απόπειρα αρπαγής μίας 16χρονης κοπέλας στο Χαϊδάρι τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Στον 22χρονο, στον οποίο απαγγέλθηκε βαρύτατο κατηγορητήριο, επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της υποχρεωτικής εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του και της απαγόρευσης να πλησιάζει τη γειτονιά της 16χρονης καταγγέλλουσας.

Διαβάστε ακόμα: Απόπειρα αρπαγής 16χρονης στο Χαϊδάρι: Πάλεψε με τον επίδοξο απαγωγέα που την τράβηξε από τα μαλλιά για την βάλει στο αυτοκίνητο του

Χαϊδάρι: Τι είπε ο 22χρονος στην ανακρίτρια

Ο 22χρονος αρνήθηκε πως επιχείρησε να αρπάξει την κοπέλα και είπε στην απολογία στην ανακρίτρια πως είχα χαθεί στους δρόμους του Χαϊδαρίου και ζήτησε βοήθεια από την 16χρονη.

Όπως φέρεται να περιέγραψε εκείνη το παρεξήγησε με αποτέλεσμα να τον βρίσει χυδαία και εκείνος της έριξε ένα χαστούκι κάτι που μετανιώνει.

Μάλιστα προς επίρρρωσιν των ισχυρισμών του επικαλείται και την ιατροδικαστική έκθεση, η οποία, κατά πληροφορίες , κάνει λόγο για «μικροεκδορά» και «ασήμαντη σωματική βλάβη δια θλωντος αμβλεος οργάνου».

Στην ανακρίτρια κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης και ο πατέρας του 22χρονου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czmndtqiwigh)