Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην Τέτη Σχοινάκη, η οποία κηδεύεται στο Κοιμητήριο Βύρωνα.

Η ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 68 ετών, τη Δευτέρα (4/03) μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο και σήμερα συγγενείς και οι φίλοι της βρέθηκαν στο νεκροταφείο, προκειμένου να την αποχαιρετήσουν. Ανάμεσα σε αυτούς ο αδελφός της ηθοποιού, Μιχάλης Σχοινάκης, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Κώστας Πρέκας, ο Ζαχαρίας Ρόχας και ο Γιώργος Γεωργίου.

stefani_teti1

sxoinaki_kideia1

Μιχάλης Σχοινάκης (αδερφός Τέτης Σχοινάκη)


sxoinaki_kideia2

Σπύρος Μπιμπίλας και o Πάντης Κούσης


sxoinaki_kideia3

O Κώστας Πρέκας

sxoinaki_kideia4

O Γιώργος Γεωργίου

sxoinaki_kideia5

O Ζαχαρίας Ρόχας

Η Άννα Φόνσου, φίλη της ηθοποιού, δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών», καθώς βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η ίδια είναι αυτή που έκανε αρχικά γνωστή την είδηση του θανάτου της Τέτης Σχοινάκη, με ανάρτηση στον λογαριασμό του «Σπίτι του ηθοποιού» στο Facebook. Όπως χαρακτηριστικά έγραψε η ηθοποιός: «Έφυγες Τέτη μου αγαπημένη….ήρθα σήμερα από Θεσσαλονίκη για να σε δω αλλά δεν πρόλαβα… ίσως βρεθούμε σ έναν άλλο κόσμο.. μακριά από θλίψεις και αδιαφορία… Αντίο σεμνή μου φίλη…Σ αγαπώ…».



Όπως αποκάλυψε η Άννα Φόνσου στην εκπομπή «Πρωινό», η Τέτη Σχοινάκη πάλευε με την ασθένεια τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ενώ τις προηγούμενες μέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία», έχοντας φτάσει στο σημείο να ζυγείζει μόλις 29 κιλά. Από το νοσοκομείο μεταφέρθηκε στο σπίτι της, όπου και πέθανε. Η Άννα Φόνσου ανέφερε κλαίγοντας στην εκπομπή: «Της είχα τηλεφωνήσει χθες και της είπα ότι θα πάω σήμερα. Δεν πρόλαβα να την δω, πέθανε πριν από δύο ώρες. Ήταν μια εξαίρετη ηθοποιός, δεν ήταν μόνο σε βιντεοταινίες, είχε δουλέψει και στο θέατρο, ήταν και θεατρική ηθοποιός. Ήταν πολύ όμορφη γυναίκα, αυτό είναι δεύτερο, μπροστά στο ταλέντο το υποκριτικό και την αξιοπρέπειά της».Επίσης, πρόσθεσε: «Δεν ήξερε κανείς για την ασθένειά της, δεν ήθελε να το μάθει. Εμείς ήμασταν κοντά της, με το "Σπίτι του Ηθοποιού"».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czmle6dh1qs1)