Σοκάρει η μαρτυρία της γυναίκας που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από το σύζυγό της στο Άργος.

Το 32χρονο θύμα κακοποίησης, μιλώντας στο Live Νews δηλώνει: «Έτρωγα δύο εβδομάδες ξύλο. Τα παιδιά μου να κλαίνε, να καούνε τσιρίδες, φωνές, να μου λέει στο μπάνιο θα χυθεί αίμα. Δεν σε ακούει κανένας. Όσο και να φωνάζεις».

Στη συνέχεια, περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια το μοιραίο βράδυ που κατέληξε στο νοσοκομείο. «Με έπιασε από τα μαλλιά και με χτύπαγε και στο τζάμι και στο μπάνιο. Μου έριξε κρεμοσάπουνο, υγρό πλυντηρίου και χλωρίνη. Το ψωμί το βούτηξε μέσα στο νερό, μου το πέταξε στη μούρη».

Άργος: "Όλα τα σημάδια που έχω στα χέρια είναι από μαχαίρι"


Η 32χρονη καταγγέλλει πως ο σύζυγος και πατέρας των παιδιών της ήταν αποφασισμένος να την σκοτώσει. Τα χέρια και τα πόδια της είναι μαύρα από το ξύλο.

«Μου έβαλε τη μαξιλαροθήκη στο κεφάλι, με έπνιγε με το μαχαίρι εδώ. Όλα τα σημάδια που έχω στα χέρια είναι από μαχαίρι, το είχε γυρίσει πλάγια και με χτύπαγε. Με κοπάναγε ακόμα και στις πατούσες μου».

Η γυναίκα αυτή βρήκε τη δύναμη να μιλήσει μετά τον άγριο ξυλοδαρμό μπροστά στα ίδια τους τα παιδιά, ένα 6χρονο αγοράκι και ένα 3χρονο κοριτσάκι που έγιναν μάρτυρες της βίαιης συμπεριφοράς του πατέρα τους στη μαμά τους.

«Τρεις η ώρα τα ξημερώματα με ξυπνάει. Είχε ντυθεί, έβρεχε έξω και με πιάνει και μου λέει προχώρα στο μπάνιο και άρχισε και με κοπάναγε. Θα σε σκοτώσω, μου λέει. Ήθελε να κάψει και τα ίδια τα παιδιά του».

Προσπαθούσε να ξεφύγει από τα χέρια του, όμως μάταια. Άκουγε έξω από το μπάνιο τα παιδιά της να κλαίνε όσο εκείνη υπέμενε τα φρικτά βασανιστήρια.

«Με το σίδερο εδώ με χτύπησε (κεφάλι). Τη χλωρίνη μου την έριξε και μετά με έπλυνε για να μην πάθω εγκαύματα».

"Από το 2018 έτρωγα ξύλο, αλλά όχι τόσο έντονα όσο τώρα"


Δεν ήταν η πρώτα φορά που η μητέρα των δύο μικρών παιδιών έπεφτε θύμα ξυλοδαρμού από τον ίδιο της τον άντρα. Ο 34χρονος εδώ και πέντε χρόνια έδειχνε έναν χαρακτήρα κτητικό και χειριστικό.

«Από το 2018 έτρωγα ξύλο. Αλλά όχι τόσο έντονα όσο τώρα. Είχα φόβο για να βγω έξω. Το κινητό μου μου το έσπασε. Το σταθερό μου το πέταξε μέσα στη λεκάνη για να μην έχω επικοινωνία με τους δικούς μου ανθρώπους», είπε η 32χρονη.



«Ο άνθρωπος φαίνεται. Εδώ απειλούσε και εμένα, γιατί ήθελα να την βοηθήσω», είπε η αδερφή της 32χρονης.

Προσπαθούσε να περιορίσει κάθε επαφή της γυναίκας του. Την απειλούσε και πολλές φορές δεν την άφηνε να βγει από το σπίτι.



«Δεν ήθελε με κανέναν να μιλάω. Πολύ ζηλιάρης. Μου έλεγε ότι σε παρακολουθώ, ήξερε πού πήγαινα και μετά γυρνούσα και έτρωγα πολύ ξύλο», δήλωσε η 32χρονη.

«Δύο εβδομάδες την είχε μέσα στο σπίτι. Να έχει πάρει πριν ένα μήνα το καλώδιο της τηλεόρασης όπως είναι χοντρό, αν της έχει τυλίξει τον λαιμό και να της λέει εγώ θα σε πνίξω;», συμπλήρωσε η αδερφή του θύματος.

"Να σαπίσει στη φυλακή"

Μετά την απόφαση της προφυλάκισής του η 32χρονη και η οικογένειά της ζητάνε να μείνει μέσα στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του.

«Να σαπίσει στη φυλακή και μακριά από εμένα και τα παιδιά μου», είπε η 32χρονη.