Σε εφιάλτη έχει μετατραπεί η ζωή μίας 58χρονης γυναίκας στο Ηράκλειο, η οποία βιώνει κακοποίηση από τον 31χρονο γιο της. Κάθε μήνα, η άτυχη γυναίκα αναγκάζεται να καλεί την αστυνομία για να ζητήσει βοήθεια, καθώς ο γιος της την βρίζει, την απειλεί και την χτυπά.

Και κάθε φορά που η υπόθεση φτάνει στα δικαστήρια εκείνη τον υπερασπίζεται και ο κύκλος βίας συνεχίζεται.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, η 58χρονη γυναίκα από την Αλβανία χθες κάλεσε για μία ακόμη φορά την Αστυνομία. Ο 31 ετών γιος της, με ιστορικό κλοπών και τοξικομανίας, ήταν και πάλι βίαιος. Από το μεσημέρι και μετά την απειλούσε, την έβριζε και έφτασε στο σημείο να της πετάξει ένα κασετοφωνάκι στο κεφάλι.

Παρόμοιο σκηνικό είχε συμβεί τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο και τον Νοέμβριο. Και τις τρεις φορές η αστυνομία παρενέβη, ο 31 ετών “θύτης” της ίδιας της μητέρας του συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου. Η μητέρα του, όπως ανέφεραν αρμόδιες αστυνομικές αρχές που παρακολουθούν τους τελευταίους μήνες το δράμα της, τον υπερασπίστηκε και εκείνος επέστρεψε στο σπίτι τους και στις κακοποιητικές του συνήθειες.

Χθες, για μία ακόμη φορά, όπως αναφέρει το ertnews.gr, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και σήμερα θα οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου. Και η μητέρα του, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αρνήθηκε να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, η οποία έχει παραγγελθεί από το Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, που χειρίζεται την υπόθεση.

Σημειώνεται ότι ο 31 ετών άνδρας έχει απασχολήσει τις διωκτικές αρχές και για σειρά κλοπών.