Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η άγρια κακοποίηση της 32χρονης γυναίκας με δράστη τον σύζυγό της που σημειώθηκε την Παρασκευή, 1η Μαρτίου, στο Άργος.

Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης 5 Μαρτίου ο άνδρας πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα στο Δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου, για να απολογηθεί για την άγρια επίθεση στη σύζυγό του.

Άργος: Προκαλεί ο 34χρονος που χτύπησε με σίδερο τη σύζυγό του - ''Εγώ γάλα έριξα, αυτή λέει χλωρίνη''

Υπενθυμίζεται πως ο 34χρονος σύζυγός της, την χτύπησε άγρια με σίδερο και στη συνέχεια την περιέλουσε με χλωρίνη, προκαλώντας της σοβαρές σωματικές βλάβες. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 34χρονος προκάλεσε μεθοδευμένα έντονο σωματικό πόνο και σωματική εξάντληση, προκαλώντας επικίνδυνες σωματικές βλάβες, ενώ προέβη και σε γενετήσιες πράξεις.

argos__1_
argos__2_
argos__3_
argos__4_
argos__5_
argos__6_
argos__7_
argos__8_

Η γυναίκα κατέρρευσε και τότε ο δράστης, ζήτησε τη βοήθεια φιλικού του προσώπου και μετέφερε τη σύζυγο και μητέρα των δύο μικρών παιδιών του, στο νοσοκομείο. Εκεί η γυναίκα περιέγραψε στους γιατρούς τα όσα τραγικά βίωσε και κλήθηκε η αστυνομία.

Το θύμα μετά το επεισόδιο έφυγε από το διαμέρισμα και πλέον μαζί με τα παιδιά της, έχει βρει καταφύγιο στο πατρικό της. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο argolikeseidhseis.gr, αυτό ήταν το τελευταίο μιας σειράς επεισοδίων τα τελευταία χρόνια. Με την 32χρονη που συνήθως κρατούσε το στόμα της κλειστό, να κάνει αυτή τη φορά καταγγελία στην αστυνομία.

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ Ο 34ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΧΤΗΠΗΣΕ ΑΓΡΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ 5/3/2024

Τι λένε γείτονες του ζευγαριού από το Άργος

«Ήταν ένα πολύ ήσυχο ζευγάρι. Η Ελένη ήταν μια νοικοκυρά ήσυχη. Παλιότερα δούλευε, τώρα μεγάλωνε τα δύο της παιδιά», αναφέρουν γείτονες στο argolikeseidhseis.gr.

Το προφίλ του δράστη

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν πρώην χρήστης ναρκωτικών και είχε νοσηλευτεί σε κέντρο αποτοξίνωσης στην Ισπανία. Επέστρεψε στην Ελλάδα και λίγο καιρό αργότερα παντρεύτηκε με την 32χρονη.

Μεγάλωσε και ο ίδιος σε κακοποιητικό περιβάλλον. Η μητέρα του, η οποία πέθανε πριν από επτά χρόνια, έπεφτε θύμα άγριων ξυλοδαρμών από τον πατέρα του.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr