Αρκετά προβλήματα καταγράφονται και σήμερα, Τρίτη 5/3/2024 όσον αφορά την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας. Ειδικότερα, σοβαρά προβλήματα παρατηρούνται στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα. Στην άνοδο από το ύψος των ΚΤΕΛ έως τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από την έξοδο της Αττικής Οδού μέχρι τον Άγιο Ιωάννη Ρέντη. 

Την κατάσταση δυσχεραίνει και ακινητοποιημένο λεωφορείο. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, το όχημα έχει υποστεί μηχανική βλάβη ενώ η συμφόρηση σημειώνεται στην λεωφόρο Κηφισού στο ύψος των ΚΤΕΛ στο ρεύμα προς Λαμία.

Την ίδια ώρα, κίνηση υπάρχει σε αρκετά τμήματα της Λεωφόρου Κηφισίας, καθώς και στην Αττική Οδό από τη Μεταμόρφωση έως την Κηφισίας.

Η εικόνα της κίνησης στις 8:00 το πρωί

Δείτε Live την κίνηση ΕΔΩ

Δείτε το δελτίο κίνησης από την Τροχαία για την Αττική ΕΔΩ

Δείτε το δελτίο κίνησης από την Τροχαία για τη Θεσσαλονίκη ΕΔΩ

Πού έχει κίνηση στους δρόμους

Με υπομονή θα πρέπει να «οπλιστούν» οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου, καθώς με αρκετά προβλήματα διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων σε κεντρικούς δρόμους.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Τροχαία Αθηνών, αυξημένη κίνηση παρατηρείται αυτή την ώρα στους δρόμους:
  • Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος) - έως Διυλιστήρια
  • Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη-έξοδος) - Από Δυρραχίου έως Λαχανά
  • Στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζει και η Αττική Οδός με καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 25′-30′ από κόμβο Φυλής έως κόμβο Κηφισίας. Καθυστερήσεις προς Ελευσίνα: 15′-20΄ στην έξοδο για Λαμία άνω των 30΄από Ανθούσα έως Μεταμόρφωση,

Περιφερειακή Υμηττού καθυστερήσεις 15΄-20΄ από Αγία Παρασκευή έως Κηφισίας.