Σοκαριστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στα δικαστήρια της Άρτας με πρωταγωνιστή έναν παπά από περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος επιτέθηκε και χτύπησε την εν διαστάσει σύζυγό του, ενώ επιτέθηκε και σε αστυνομικό.

Πριν από δύο χρόνια, ο ίδιος παπάς είχε ασκήσει βία και συγκεκριμένα είχε χειροδικήσει σε βάρος δύο ατόμων στο κέντρο της Άρτας, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο νοσοκομείο. Αυτή την φορά στα δικαστήρια της Άρτας εκδικαζόταν τα ασφαλιστικά μέτρα για την επιμέλεια των παιδιών, αφού μετά και τον δημόσιο ξυλοδαρμό οι δρόμοι με τη σύζυγό του χώρισαν.

Μέσα στη δικαστική αίθουσα ο ιερέας επιτέθηκε και χτύπησε την πρώην σύζυγό του με αποτέλεσμα εκείνη να χάσει τις αισθήσεις της, ενώ ο ίδιος επιτέθηκε και στην αστυνομικό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το τοπικό μέσο epiruspost, ενώ αμέσως μετά η λειτουργία του δικαστηρίου διακόπηκε.

Διαβάστε ακόμα: Λάρισα: 35χρονη ξυλοκοπήθηκε στη μέση του δρόμου από τον σύντροφό της - Την έστειλε στο νοσοκομείο

Άρτα: Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή για ψυχιατρική εξέταση

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του παπά, ο οποίος προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ιερέας επιτέθηκε στην αξιωματικό υπηρεσίας. Στη συνέχεια, από την αστυνομία ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, ο οποίος έδωσε εντολή για μεταφορά του εν λόγω στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.

Έπειτα, ο παπάς επιτέθηκε σε άλλα συγγενικά πρόσωπα της πρώην συζύγου του που βρισκόταν εκεί, καθώς εξεταζόταν η ίδια μετά τη λιποθυμία στα δικαστήρια, όπως και το ένα από τα παιδιά τους. Ο ιερέας παραμένει στο νοσοκομείο με τον λόγο για τα περαιτέρω να τον έχει ο εισαγγελέας.